Valaki elmondaná hogy jutok innen vissza Miskolcra, vagy a 26-os főútra?
2022. okt. 17. 19:24
1/7 A kérdező kommentje:
Vannak tippjeim végig néztem a térképet de szerintem valamit nem jól néztem!
2022. okt. 17. 19:25
3/7 A kérdező kommentje:
Valalmiért nem azt a részt küldi. Tehát ha valami miatt pl. terelés, jobbra felterelnek a felül járóra, akkor mi a legegyszerűbb módja visszajutni a 26-osra?
2022. okt. 17. 19:27
4/7 anonim válasza:
Úgy érted, hogy pl. Miskolcról mennél Barcikára, és a híd meg Sz.besenyő között van egy baleset, és felküldenek a hídra, akkor merre van a kerülőút?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen így értem.
2022. okt. 17. 19:47
6/7 anonim válasza:
306-os úton végigmész, ez Miskolcon a Repülőtéri út, majd a Sajó híd előtt elfordulsz balra Szirmabesenyő felé, elmész "hátul" azon az úton ami párhuzamosan megy a Sajóval, majd keresztül Sz.Besenyőn, majd annak a másik végén ki, és jobbra ki a 26-osra.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🙂
2022. okt. 17. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!