Budapest közelében hol taníthatnám a fiam vezetni? Van valami elhagyatott, üres, sík terület a környéken, ahol az alapokat meg tudja tanulni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 16:25
11/21 anonim válasza:
Ilyen mentalitással nem tanítanod kellene, hanem a te jogsidat is el kellene venni.
13/21 NTBS válasza:
Várd meg, amíg járhat iskolába. Hiába tanítod, nem kaphat hamarabb jogsit.
14/21 anonim válasza:
Minek akarod magad vezetni tanulni? Tanuljon meg az oktatótól úgy-ahogy, tegye le a forgalmi vizsgát. Utána majd beülhetsz mellé, jogsija van, akárhova mehet, te meg akárhol üvöltözhetsz vele, mit csinál sz*rul. Aztán idővel csak megtanul közlekedni, és az idegbeteg üvöltözésednek hála pont úgy, ahogy azt a belföldi közlekedési "kultúra" diktálja és elvárja. Ezzel teszel a legtöbbet. Vicc nélkül. Jogsizzon le, aztán üljél mellette 1-2 évet, akár a sarki boltig, akár rokonlátogatóba az ország másik végére. Akkor majd megtanul nem vezetni, hanem KÖZLEKEDNI.
15/21 anonim válasza:
#14 kieg.: én is így tanultam. És lám-lám amint meglett évekkel később a nagymotoros jogsim, senki nem aggódik értem, senki nem fél, hogy bajom esik. Mert tudják, hogy nem vagyok hülye, és jó alapokat kaptam.
16/21 A kérdező kommentje:
Jó nagy hülye vagy akkor. Két évig üljek mellette 🤣🤣🤣
2022. nov. 8. 23:02
17/21 anonim válasza:
#16 Addig, amíg a következő gyereked nem lesz friss jogsis. Alap.
18/21 anonim válasza:
Legalább lesz személyi sofőröd. Vagy ha szerinted ér annyit a mai vezetőoktatás, hogy elengeded egyedül is, lelked rajta, végül is csak az élete és az autód szervizköltsége fogja bánni. :D
19/21 A kérdező kommentje:
És szerinted mit lehet csinálni az anyósülésről?
2022. nov. 8. 23:23
20/21 anonim válasza:
Kiabálni a hülyegyerekkel, hogy "ha gondolkodsz a kisoroláson, már rég nincs a belső sávban a helyed", meg felhívni a figyelmét arra, honnan láthatta volna előre, hogy a gyökér index nélkül ki fog szaladni elé, stb. Tudod, amit az ember közlekedés közben rutinosan észrevesz, de egy kezdőnek nem egyértelmű, mert nincs benne a nagykönyvben. Tehát kb. mindenben tudsz neki segíteni. Akár abban is, hogy ne úgy fékezzen, ahogy szerinte meg tud állni, hanem a környezettel dinamikusan. Meg ne a kilométerórát (meg ha van, akkor a fordulatszámmérőt) nézze frantikusan, hanem mondjuk füleljen, mikor kéne váltani, és haladjon rugalmasan a forgalommal, de a forgalomtól függetlenül figyeljen arra, jön-e hirtelen gyalogos, ne csak az előtte levőt kövesse. Most én tanítsalak meg téged közlekedni? :D Érted, ezek olyan dolgok, amiket egy friss jogsis nem tud, még ha neked egyértelmű is. De valahogy meg kell tanulni. És az hiú ábránd, hogy odaadod neki a slusszkulcsot és "menjél fiam". Akkor engedd egyedül, ha mittomén, görög autópályán is engednéd egyedül úgy, hogy a feleséged/kislányod ül az anyósülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!