Mit tennél a következő helyzetben?
Ha nincs hely mögöttem, akkor nyomom a dudát és reménykedek, hogy nem tolat nekem.
Mit kéne még tennem?
Nyomhatod te neki, ha szól neki hangosan bent a zene.
Kiugranék és kopogok az ablakán.
A duda szerintem hiába való, mivel nyilván nem tudja hogy 1-es helyett rükvercbe tette.
A dudálást valószínűleg úgy értelmezné hogy "Menjél már!!!" ennek hatására még nagyobb erővel tolatna neked.
Nem feltétlenül. Egyszer vezetésórán egyenrangú kereszteződésnél nem láttam, miért, de megállt előttem egy furgon, eltévedhetett, megálltam, ő meg a kihalt kereszteződés közepén el kezdett tolatni. Rádudáltam, és egyből emlékezett rá, hogy van mögötte két motoros meg egy oktatóautó. Egyébként hogy lehet egyes helyett rükvercbe tenni? Ha az 1-es mellett van a rükverc, és nincs egy felhúzandó gyűrű a váltón, akkor is azért csak érzi, mennyire kellett balra húzni a váltót. Ha valaki ennyire béna, két jó tanács, hogy üresből tegye először 2-esbe, onnan fel 1-esbe, vagy pedig ne padlógázzal induljon el soha, érezni fogja, hogy másfele megy az autó.
Amúgy ez teljesen elméleti kérdés, vagy te vagy ilyen ügyes, hogy nem tudsz váltani és a dudálást is csak egyféleképpen tudod értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!