Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit fogok kapni ezért? Kikerül...

Mit fogok kapni ezért? Kikerülési nyíl Miskolcon a plázánál a Nagytemplom felé, de nem mentem le jobbra, hanem véletlenül balra mentem le a szembejövő sávba (nem volt behajtani tilos tábla, de bemenni nem lehet). Este 10 kor. Rendőr nem volt.

Figyelt kérdés

[link]

A szerencsém az volt, hogy senki sem jött szembe. Kamera nem tudom van-e ott és mennyire figyelik.

2022. aug. 15. 20:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Na igen, nagyon jó képet mutattál. Pont ott mentem be véletlenül, ahol a fekete és kék felsős megy át a zebrán.
2022. aug. 15. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a helyszínen nem állítottak meg, akkor 99%, hogy semmi nem lesz belőle.
2022. aug. 15. 22:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Helyszínen semmi, csak ott a oszlopon mögöttem Véda kamerák...
2022. aug. 15. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:
A Védát ne úgy képzeld, hogy valaki egész nap lesi, mikor téved be egy szerencsétlen végre az osztott pályás út rossz oldalára, azért az elég erőforràsigényes meló lenne. Persze így is lehetne használni, de ha nem jelzi senki a rendőrség felé, hogy nézzék meg az adott időszak felvételeit, akklr nem foglalkozik vele senki.
2022. aug. 16. 03:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát azt nem hiszem, hogy péntek este fél 10 kor sokan rám vadásztak volna ott a mögöttem lévő 1 autóból, szemből meg senkinek sem okoztam bajt szerencsére.
2022. aug. 16. 08:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Google térképből értelmes linket úgy tudsz csinálni, hogy a bal felső sarokban, ahol a város- meg utcanevet szokta kiírni, a 3 pöttyre kattintasz, és ott lesz egy olyan, hogy megosztás vagy beillesztés (vagy valami hasonló, bocs, nekem angolul van). Arra kattintva kapsz egy rövid linket, amit beilleszthetsz ide. Látom, hogy megoldódott a kérdésed, csak azért írom, hogy legközelebb ne ezzel a „telefonnal lefotózom a képernyőt” módszerrel kelljen.

[link]

2022. okt. 8. 03:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Szerencsére nem kaptam semmit.
2022. okt. 9. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!