A kérdező szavazást indított:
Belső sávból kitolok mindenkit, mert nekik jobbra kéne tartani
Kimegyek a külső sávba, és nyugiban nézem a fékezőversenyt a belső sávban
A leállósávon, lassító, és gyorsító sávokon megyek előbbre.
Beállok a két sáv közé, nehogy bárhonnan megelőzzenek, jogom van egyszerre két sávot foglalni.
A belsőben maradok, de nem mászok a másik autó seggébe
Szlalomozok a sávok között, mert már dolgozik az eki meg szól a kisgrofó
15 szavazat
1/17 anonim válasza:
Lehajtok, még előtte a pályáról...🤷♂️
2/17 anonim válasza:
A rendeletnek megfelelően helyezkedem el. Azaz vagy a szélére, vagy a közepéhez húzódva, hogy a mentősáv kialakuljon.
3/17 anonim válasza:
Hol van a "nem vagyok idióta, kikerülöm a dugót" opció?
4/17 anonim válasza:
Éppen ezért közlekedem Monster Truckkal :D Előttem nincs akadály csak roncsderbi :D
5/17 anonim válasza:
Állok a dugóban és pislogok, meg gurulok előre amikor kell.
Amúgy legtöbb esetben ha tehetem elkerülöm a dugókat megfelelően megválasztott időszakkal, útvonallal. De ha nagyon bele kerülök akkor simán kiállok pihenőbe fél órára amíg beindul a forgalom.
6/17 anonim válasza:
Leginkább elkerülöm, de ha ez nem opció, akkor leginkább a külső sáv szélére helyezkedek.
8/17 A kérdező kommentje:
#7: Csak leírtam a jellemző viselkedéseket, amit rendszeresen látok.
Nyilván lesz kivétel, aki mást csinál, az majd leírja, de őt nem látom minden nap, ezért nincs a szavazásban.
2022. aug. 9. 10:58
9/17 anonim válasza:
#8: Nem, te a válaszlehetőségek megfogalmazásánál már ítéletet is mondtál.
De ha nem érzed, hogy ez miért gond és gyerekes, akkor persze nincs miről beszélni, nyomogasd tovább a minuszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!