Van fedèlzeti kamerád? Ha van akkor milyen? Menyire vagy megelègedve vele?
Van.
Valami noname vacak.
Teszi a dolgát, fullHD-ben rögzít, loopol, gombnyomásra védetté tesz.
Ami nem tetszik benne (de hát noname vacaktól nem is várok sokat): van gps modul hozzá, külön pár euróért megvettem. Működik, kijelzőn mutatja a sebességet, csak olyan kicsi hogy nem lehet látni, illetve a felvételre nem kerül rá sem a sebesség, sem a pozíció - így meg nem sok értelme van.
De ettől még a fő feladatát ellátja.
Ha majd eladom a verdát, marad benne és veszek valami márkásabbat.
a feleségem szerint kameramanias vagyok :D nemrég vettem két Garmin Daschcam 20 at, van még egy Dod LS 430 (ezt azért szeretem mert képernyő kikapcsolás helyett be lehet állítani ,hogy a sebességet mutassa, így mindig tudom tartani a GPS szerinti sebesseget), egy Aiptek Papago, ezt állítólag Tayvanban vette az előző tulaja egy Daschcam boltban, egy Apemann C860, egy Rollei DVR 110, és vagy 2-3 noname, és egy Vico WF1 ami nem működik, ilyenek szereplésével foglalkozik valaki?
Mindegyikkel meg vagyok elégedve, a nonameken kívül
VIOFO A119, 5 éves.
Annyi bajom van vele, hogy néha bootoláskor azt állítja szar az SD kártya. De nem a kártyával van a baj, többel is próbáltam, ez sajnos típushiba. Olyankor kihúz-bedug. Új korától ilyen. A felvételek nagyon jók.
Ma már biztos Xiaomi-t vennék.
Mindenképp nézz youtube-on teszt felvételeket a kiszemelt kameráról, éjszakait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!