Miért félek repülni?
Nos azt hiszem nem vagyok egyedül evvel, de egyszerűen rettegek repülni.
Arra gondolok, hogy itt a vége, lezuhanunk, meghalunk.
És ha az odautat túl is élnénk, az egész nyaralásra rányomja a bélyegét a visszaút gondolata.
Tudom, hogy statisztikailag a leg biztonságosabb, de akkor is másra (másokra) bízni az életemet, nagyon nehéz. Mit tegyxek, hogy leküzdjem a félelmemet? Köszönöm!
Buszon vagy vonaton is másra bízod az életedet. Felszállsz rá?
Amúgy Európán belüli menetrendszerinti repülőjáraton a GermanWings gép 2015-ös szándékos hegynek vezetése (az első tiszt akart így öngyilkos lenni) nem emlékszem halálos áldozattal járó balesetre.
"másra (másokra) bízni az életemet"
Nap mint nap másokra bízod az életedet. Ha csak kilépsz a ház kapuján, az ilyen m. richárd féle majmok kezében van azéleted.
Ha nem megy a repülés akkor menjetek kocsival, vonattal. Problem solved.
Olvasni való: [link]
Ja és amekkora káosz van most a munkaerőhiány, a sztrájkok és a többi baromság miatt, már az is csoda lesz ha normálisan el tudtok jutni az úti célhoz és vissza.
Repültél már? Ha nem, akkor azért félsz.
Az a jó benne, hogy azon felül, hogy a legbiztonságosabb, egy baleset esetén sem valószínű, hogy szenvedni fog, egyszerűen csak azonnal meghalsz. Ugye ez autóbalesetben nem ennyire egyszerű, könnyen lehet, hogy egy komolyabb balesetben hónapokig, évekig szenvedésre kényszerül az ember (maradandó sérülés).
Én a hajót ajánlanám.
Ugyanis a tengerben sok lezuhant repülő van, de az égben egy felzuhant hajó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!