Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyet lehet? Ezt most mire...

Ilyet lehet? Ezt most mire veljem komolyan?

Figyelt kérdés

Hali! Ilyen sorhazakban lakunk, közös parkoloval. Van a mi hazánknak kizárólag parkoloja, de nem zárt mint ahogy egyik sem. Kozterulet. És a mi parkolonkba teljesen más hazaktol szoktak beallni mert nekik sincs hely ezért en nem tudok oda állni. Egy másik parkoloba szoktam állni, ami szintén kozeruleten van, egy kisebb, nyugis parkoló. Ma reggel kaptam egy levelet a szelvedomre hogy miszerint ha nem az xy hazba lakok ide nem parkolhatok.

Ez egy nem zárt parkoló, kozeruleten van, miért akarja valaki megmondani hogy kozeruleten nem parkolhatok???

2022. júl. 25. 14:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szerintem olyat nem lehet csinálni mert kozterulet, nem? Meg sok embert az se érdekel.

Van itt egy fagyizo ami ház is egyben és az ott lakóknak van rendszamos parkoló helyük, gondolom a sok ember miatt aki jön fagyizni és nincs hely a fagyizos parkoloba, de rengeteg ember áll be oda mikor nem az övék.

2022. júl. 26. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
11: Hát nálunk nagyon betartják a rendszámos parkolóhelyet, senki más nem áll oda.
2022. júl. 26. 15:12
 13/22 A kérdező kommentje:

Akkor nálatok még normális emberek vannak😅

Pedig egy nagyon szép kulturált városban élünk Pest agglomeraciojaban, nem is valami 8ker vagy ilyenek, eléggé bosszantó😡

2022. júl. 26. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:

13: Én Szlovákiában lakom, itt betartják, persze itt is vannak állatok. :D

Hát akkor a táblás rendszámos parkolóhely helyett lehet tenni "manuális parkolásgátló" korlátot vagy micsodának nevezik és akkor nem tudnak oda beállni. Láttam már ilyet is.

Nézzél utána a neten. :)

2022. júl. 26. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet lakó pihenő övezet? Mert kresz szerint nem àllhatsz oda, csak ha ott laksz, vagy ahova mèsz ott laknak. Illetve lehetsèges hogy a tiètek is az? (amúgy bunkósàg volta cetli, ha olyan van oda àll valaki elèd mond, hogy a kiss pistához jöttèl)
2022. júl. 26. 16:57
 16/22 A kérdező kommentje:
En nem tudok róla, hogy az lenne:/ de tudom hogy kresz szerint letezik ilyen, ennek a háznak is van megegy másik parkoloja egyébként, de rengeteg másik sorhaztol szoktak meg odallni, ők is kaptak cetlit, de nem hatotta meg őket ahogy láttam. Tegnap ugyanott állt mindenki mint azelőtt 1 kivétellel. Én is maradtam.
2022. júl. 26. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem értelek, most akkor nem is laksz ott? Azt csak illene tudni, hogy milyen tábla van kitéve a saját utcádban. Ha tényleg közterület, amit én erősen kétlek, akkor egy dolgot tehetsz, hogy bérelsz dedikált parkolóhelyet magadnak. Egyébként nem is szokott annyira vészes összeg lenni, ha csak esti időszakra bérled.
2022. júl. 26. 18:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Semmilyen tabla nincsen kivéve, kozterulet. Az parkol ott aki ott akar. Mindenhol vannak parkolok, ez abban különbözik hogy kisebb és nyugisabb, nem kell helyekért vadászni.

Miert ne lenne kozterulet? Sehova nincsen kiirva hogy maganparkolo, mint ahogy elzarva sincs. Nyilván nem állok be egy maganparkoloba, azért akkora pofám nincs

2022. júl. 26. 19:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Kitéve*

De, itt lakok

2022. júl. 26. 19:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Es köszönöm a tanácsot, megnezem azt a parkolo hely berlest!
2022. júl. 26. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!