Az nagy gáz, ha többet tanultam itt tőletek, mint az oktatótól anno?
A jogsim van egy pár éves, sajnos sokáig nem volt alkalmam vezetni. Az oktatóm nagyon sokat veszekedett velem, bár sikeresen letettem a vizsgát végül. Most lett autóm, és nagy nehezen rávettem magam, hogy vissza üljek az autóba.
Én köszönöm nektek a rengeteg segítséget, nagyon sok remek sofőr van itt. Tudom, cikinek hangzik, meg nevetségesnek is, de én nagyon-nagyon sokat tanultam itteni válaszokból. Gyakorlatilag olyan vezetéstechnikai tanácsokat kaptam, amiket hiába tettem fel az oktatónak, érdemben sosem válaszolt (pl. előzés, túl az alapvető szabályokon).
Ez normális dolog, hogy az itteniek jobban értik a kérdésem mint egy oktató akinek ez a szakmája?
Alapvetően az oktató feladata az, hogy felkészítsen a vizsgára, amelynek sikeres teljesítése után önállóan tanulhatsz vezetni...
A konkrét fogásokat, trükköket, stb. úgyis csak utána, vezetés közben tudod megtanulni - az autósiskolában erre egyszerűen nincs idő.
Nem gáz egyáltalán.
Nekem is pár éve van jogsim (4) és én vezetek folyamatosan de ugyanezt tudom elmondani, hogy sokat tanulok az itteni válaszadóktól még mind a mai napig és ez szerintem így lesz 24 év múlva is.
Az ember holtig tanul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!