Én nem tiltanám be, egyszerűen a sebességüket korlátoznám 8-10 km/h-ra. Ez egy kocogó-futó ember tempója.
Így aki akarná az használná rövid távra (amire való) és kikopnának a hobbi száguldozók meg város másik végébe rollerezők.
2022. jún. 25. 20:53
12/30 anonim válasza:
Ezek az rollerek életveszélyesek. Mindenféle előképzettség nélkül vehető és van amelyiknek 30-40 a végsebessége. A legtöbben sisak nélkül használják persze, kreszt csak hallomásból hallotak és egy babakocsin komolyabb kerék van mint ezeken a kínai vackokon.
Be nem tiltanám, de segédmotoros KRESZ-vizsgát tennék kötelezővé a használatához.
2022. jún. 27. 17:33
18/30 anonim válasza:
egy dolgot nem lehet csak megállítani: a fejlődést.
a sok reakciós nem bírja ezt ésszel felfogni.
2022. jún. 27. 21:54
19/30 A kérdező kommentje:
Engem meggyőztetek, hamarosan akkor betiltom itt Pesten
2022. jún. 28. 02:39
20/30 anonim válasza:
A segédmotoros KRESZ vizsga mit ér a rollerre? Teljesen más a kettő felépítése. A rolleren nincs se tükör se index.
Ráadásul egy B kategóriás jogsija ma már mindenkinek van, úgy rollerezik sok ember. Az emberek annak örülnek, hogy a rollerrel szabadon cikázhatnak nem kell betartani a szabályokat.
Ahogy írják fentebb, a sebességüket kéne lekorlátozni max. 15 km/h-ra.
Talán még futároknak tudom elképzelni a használatát a jelenlegi helyzetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!