Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szlovákiában "bemutattam" a...

Szlovákiában "bemutattam" a középső ujjamat egy rendőrnek, lehet ennek később következménye?

Figyelt kérdés

Egy T alakú kereszteződésből hajtottam ki, ahol éppen ellenőriztek egy autót az út másik oldalán a főúton.

Kicsit idegbeteg voltam, xar hangulatban és minden idegesitett. Az egyik rendőr el volt foglalva a papirokkal a társa pedig mellette állt és nézett rám mint a juh, amikor már kanyarodtam ki a főútra és jól bemutattam neki a nemzetközi jelet a középső ujjamat.

Aztán pár másodperc múlva már megbántam ill. megijedtem, mert a tükörben láttam hogy már veszi elő a tollat és jegyzeteli a rendszámomat, biztosan azt irta le mert addig nézett utánam ameddig el nem tüntem.

Ez tegnap történt.

Lehet ebből problémám??

Gondoltam arra ott még, hogy visszafordulok és bocsit kérek tőle, de nem mertem és szégyelltem magam leégetni...

A társa nem vette észre mert az belemerült az ellenőrző autó papirjaiba, igy tanú nem nagyon van.

Na de akkor minek irta fel a rendszámomat? Hirtelen felindulásból, sértésből??

Nagy trágyában vagyok??

2022. jún. 23. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Hát vazelint vegyél és várhatod hogy ők is felmutatják a középső ujjukat.
2022. jún. 23. 16:48
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
77%
A szlovák informatikusok azóta már megtalálták a kerdesed itt a gyakorin es mar le is nyomoztak ,nindent tudnak rolad.....neked véged....
2022. jún. 23. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz később következménye, hiszen bizonyítani nem tudná (+nem hiszem, hogy törvény szólna ilyen esetekre).

Valószínűleg ha legközelebb meglát, akkor a felírt rendszám alapján megismer, megállít majd és találni fog rá indokot, hogy 500€-val kevesebb maradjon nálad. ;)

Viszont mivel ennek az esélye (hogy újra találkozol vele) kb. nulla, nincs mitől félned.

2022. jún. 23. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:

3: Hát elvileg teljesen igazad van, csak az hogy én felvidéki vagyok és ott a környéken lakom...

Csak nem lesz semmi.

2022. jún. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!