Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki 5x bukik forgalmi...

Ha valaki 5x bukik forgalmi vizsgán(b kategóriás), az alkalmatlan a vezetésre nem?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem csak az életveszélyességet nézik ilyenkor. Az első jogos, amennyi vonatbaleset van mostanában, meg amúgy is, meg kell várni amíg teljesen felnyílik. Egy rosszindulatú rendőr ezért büntetne. Én még hálistennek nem találkoztam olyann, aki ne várta volna meg. Ez alap. A parkolás is jogos.

Az oktatódról inkább nem mondok semmit, aki korainak tartja de elvisz vizsgázni...csak hogy fizetgesd a vizsgadíjat...hagyjuk is.

2022. jún. 22. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Én sem vitattam a jogosságát, csak hát ötöt dokféle módon össze lehet szedni.
2022. jún. 22. 22:23
 13/19 anonim válasza:
94%

az oktató elvisz vizsgázni, ha jelzed

és nyilván mindenki úgy akarja megcsinálni, hogy 29 óra + 1 a vizsga, mert úgy a legolcsóbb az alapból 250 ezer ftos jogosítvány

nekem egyébként 70 órából lett meg, negyedik vizsgára

egyszerre csináltam az egyetemmel és sosem volt időm odakoncentrálni, és hát sajnos ez egy olyan vizsga ahol egyet sem lehet hibázni

2022. jún. 22. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs, de mi az, hogy tiszta szégyenek? 4.-jére mentem át, sajnos nagyon izgultam, nem tudtam higgadtan kezelni a vizsgát. Azóta eltelt 10 év, minden nap vezetek, sosem okoztam balesetet, idegen helyre is eltalálok. Van egy pár ilyen ismerősöm. Nekik sincs gond a vezetéssel. Tudod az ilyen ítélkező, nagyszájú pöcsök szokták magukat leghamarabb elbízni, aztán balesetet okozni. Ismerek ám én buszsofőrt, de még vizsgabiztost is aki balesetet okozott. Az oktatómat az árokból kellett kiszedni, pedig ő vezetett. A fiam most fog vizsgázni, elolvasott itt pár kérdést válaszokkal, azóta retteg, hogy ha megbukik akkor mi lesz, kinevetik, nem fog menni, alkalmatlan lesz. Remélem lesz majd a ti életetekben is olyan amit nagyon szeretnétek, és ha nehezebben megy majd így fognak megbiztatni benneteket.
2022. jún. 23. 08:19
 15/19 A kérdező kommentje:
More, itt nem arrol van szo hogy 1x megbuksz akkor csicska vagy de aki 5x bukik az alkalmatlan… hiaba magyarazza be hogy izgult,szar volt a vizsgabiztos stb….
2022. jún. 23. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Nyugodtan lelehet pontozni, ez akkor sem igaz, hogy csak e-miatt valaki alkalmatlan legyen a vezetésre. Semmi köze a baleseteknek ahhoz, hogy ki hanyadjára ment át.
2022. jún. 23. 10:00
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
15. Tiszta sor. Nem kérdezni akartál, hanem véleményt nyilvánítani, ítélkezni. De nekünk akkor ebben mi a szerepünk?
2022. jún. 23. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
De minek írsz ki kérdést, ha nem felel meg csak olyan válasz ami a te véleményed tükrözi? Kijelented, hogy alkalmatlan. Oké. Vannak a környezetben olyanok, akiknek nehezebben lett meg, de rosszul vezetnek azóta is, vagy egyáltalán nem vezetnek, vagy balesetet okoznak stb? Miből vonod le, hogy alkalmatlan? Minek van PAV, ha úgyis alkalmatlan? Azt szerinted csak úgy kitalálták? Nem... Pont ezért találták ki azt a vizsgálatot, mert nem lehet a bukások számából megítélni a dolgokat.
2022. jún. 23. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez a közlekedés kezd rosszabb lenni az ezonál is. Tele van ilyen kérdezővel. Bármit is írsz, semmi nem felel meg neki, csak a magáét hajtogatja.

A fénysorompós kérdés is ilyen a napokban. Hiába hajtogatjuk, hogy minimum húsz éve nem volt baleset átjáróban a biztosítóberendezések hibájából, de akkor is minek villog fehéren, ha akkor is jöhet 160-nal a vonat…

Kérdezőke!

Kisváros, minimális forgalom van csak csúcsidőben. Nekifutok a vizsgának, átmegyek elsőre. Soksávos út nincs a környéken, nem kell szabálytalanul várakozókat, összevissza rohangáló gyalogosokat kerülgetni, nem robognak át bringások a piroson, nem pofátlankodnak előre a kanyarodósávban az egyenesen haladó sor elé, nincs villamos, nincs kanyarodó főútvonal stb.

Hurrá, átmentem elsőre. Én vagyok a király.

De Pesten és Budán is vannak nyugalmasabb részek, ha nem is annyira falusias. Ám sok olyan hely van, ahol a legjobb képességű, sok éves tapasztalatot szerzett autós is leizzadna egy próbavizsgán.

2022. jún. 23. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!