Ha valaki 5x bukik forgalmi vizsgán(b kategóriás), az alkalmatlan a vezetésre nem?
Nem csak az életveszélyességet nézik ilyenkor. Az első jogos, amennyi vonatbaleset van mostanában, meg amúgy is, meg kell várni amíg teljesen felnyílik. Egy rosszindulatú rendőr ezért büntetne. Én még hálistennek nem találkoztam olyann, aki ne várta volna meg. Ez alap. A parkolás is jogos.
Az oktatódról inkább nem mondok semmit, aki korainak tartja de elvisz vizsgázni...csak hogy fizetgesd a vizsgadíjat...hagyjuk is.
az oktató elvisz vizsgázni, ha jelzed
és nyilván mindenki úgy akarja megcsinálni, hogy 29 óra + 1 a vizsga, mert úgy a legolcsóbb az alapból 250 ezer ftos jogosítvány
nekem egyébként 70 órából lett meg, negyedik vizsgára
egyszerre csináltam az egyetemmel és sosem volt időm odakoncentrálni, és hát sajnos ez egy olyan vizsga ahol egyet sem lehet hibázni
Ez a közlekedés kezd rosszabb lenni az ezonál is. Tele van ilyen kérdezővel. Bármit is írsz, semmi nem felel meg neki, csak a magáét hajtogatja.
A fénysorompós kérdés is ilyen a napokban. Hiába hajtogatjuk, hogy minimum húsz éve nem volt baleset átjáróban a biztosítóberendezések hibájából, de akkor is minek villog fehéren, ha akkor is jöhet 160-nal a vonat…
Kérdezőke!
Kisváros, minimális forgalom van csak csúcsidőben. Nekifutok a vizsgának, átmegyek elsőre. Soksávos út nincs a környéken, nem kell szabálytalanul várakozókat, összevissza rohangáló gyalogosokat kerülgetni, nem robognak át bringások a piroson, nem pofátlankodnak előre a kanyarodósávban az egyenesen haladó sor elé, nincs villamos, nincs kanyarodó főútvonal stb.
Hurrá, átmentem elsőre. Én vagyok a király.
De Pesten és Budán is vannak nyugalmasabb részek, ha nem is annyira falusias. Ám sok olyan hely van, ahol a legjobb képességű, sok éves tapasztalatot szerzett autós is leizzadna egy próbavizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!