Milyen katonai konvoj megy át az országon? Mely ország katonái, hová tartanak?
Figyelt kérdés
#katonai konvoj #forgalom korlátozás
2022. jún. 12. 10:08
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha rákeresel Google-ön, megkapod a kérdésedre a választ. Én az imént megtettem és a menet kezdő- és végpontját, illetve az útvonalát is megtudtam. Sőt, ezekből az adatokból arra is rájöttem, melyik haderő járműveiről van szó.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha ilyen okos vagy, akkor mond már meg, milyen haderő?!
Mert nekem mindenhol egy sablon szöveget ad, amiben egyetlen kérdésemre sincs válasz!
2022. jún. 12. 10:30
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Az első kettő az a sablon, amiben SEMMI konkrétumot nem írnak le, a harmadikban viszont igen.
Azt azonban nekem nem dobta ki idáig ez a "csodakereső"...
2022. jún. 12. 10:46
5/7 anonim válasza:
Mondjuk ilyesmiről eleve nem is illik beszélni , pláne nem névtelenül , internetes fórumon.
6/7 A kérdező kommentje:
Miről????????????
2022. jún. 12. 11:11
7/7 anonim válasza:
Alakváltó gyíkemberek, akik magyar honvéd alakulatoknak álcázzák magukat. Az űrhajóikat a Föld elhagyására tartogatják. :)
Na jó, csak vicc volt: a magyar honvédséget mozgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!