Kopàs szempontjàból, hasznàlhatók mèg ezek a gumik?
2022. máj. 30. 16:08
11/19 anonim válasza:
Aki lepontozott az nem nézte meg az első képet… Kérdező, futómű állításra is vidd el mindenképpen új gumival, de ne várj vele, megvan az új gumi, egyből futómű állítás!
12/19 anonim válasza:
Én is úgy látom hogy jó még a minta , én használnám azért.
13/19 anonim válasza:
A külső felét én is néztem, de az futóműbeállítási probléma, nem sok köze van a gumi cseréjéhez. Nem tudjuk, hogy a gumi előtte nem másik autón volt-e és ott kopott rosszul. Ha jó a futómű és a keréknyomás, akkor egy szezont még simán ki lehet húzni vele.
14/19 A kérdező kommentje:
lengèscsillapító cserès lesz. Ez júliusban lesz. Akkor rànèzetek.
Egy 25 èves sràctól vettem, 1-ső autója volt. Egèsz jó àllapotú, koràhoz kèpest.Megmutatta mit javíttatot rajta, mit kell mèg. Volt egy kèt dolog amit nem tudott, csak feltètelezet. Szerelő làtta, ès kb ugyan azt mondta mint a sràc...
2022. máj. 30. 17:41
15/19 anonim válasza:
Mintha nem ugyanaz a gumi lenne. Első képen kopottabb, jellemzően hajtott-kormányzott kerék, ha elsőkerekes autóról van szó ( és a fékhatás 3/4 része is itt keletkezik), a másik képen pedig a hátsó, ami jóval kevésbé kopott. Kb. négy év alatt szokott ennyire elkopni.
Három évesen szoktam cserélni az elsőket a hátsókkal emiatt.
16/19 A kérdező kommentje:
Mind a kettő első kerèk, jobb, illetve bal oldal
2022. máj. 30. 21:49
17/19 anonim válasza:
Én járnék vele, de hosszú útra már nem mernék vele menni pld. külföldre. Egy esős időben eléggé csúszhat, már nem vezetné úgy el a vizet.
18/19 A kérdező kommentje:
Hàt egy 260 km lesz benne. de az bőven belföld....
2022. máj. 31. 06:40
19/19 anonim válasza:
18: Hát akkor az hamar lezajlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!