Társasház előtt állt meg valaki, úgy hogy nem tudtunk kiállni. Elvitettük az autót. Erre egy tábla is figyelmeztette az illetőt, leszarta. Azért volt ez felháborító, mert ebben a társasházban tíz lakásból hétben idősek laknak, akiknek bármikor lehet bajuk (mondjuk nekünk fiataloknak is) és akkor a mentő se tudott volna beállni. Vagy tűzoltó. Pofátlanság volt, így is úgy is. Volt olyan is, hogy veszekednem kellett valakivel, hogy ez egy bejáró ide nem állhat. Dehogy ő csak vár valakire. Mondom akkor bízzuk a rendőrökre. Egyből elállt.
2022. máj. 15. 18:51
12/17 anonim válasza:
Rendőrség. Ha ennek ellenére rendszeresen odaparkol, akkor mindenféle (anyagi) károsítás nélkül leengedném az abroncsokból a levegőt.
2022. máj. 15. 19:01
13/17 Beviz Elek válasza:
Rákötnék egy spanifert és arrébb húznám valamelyikkel amelyik az utcán parkol, utána előlről és hátulról is úgy ráállnék hogy hozzáérjen a lökhárító, majd mindkettőn sebesség+kézifék.
2022. máj. 15. 19:04
14/17 anonim válasza:
Nyilván nem törvényes, egy villástargonca sincs kéznél mindenkinek, de sok éve a nyomdánál ahol dolgoztam az udvari munkások szépen felemeltek egy kispolszkit, elvitték három utcával arrébb, ës letettëk az utca közepére.
2022. máj. 15. 20:34
15/17 anonim válasza:
Bírom az ilyeneket mint a kérdező... :D
Ahelyett hogy megoldaná a problémát, letudja azzal, hogy "a rendőr szarik rá" és inkább rinyál tovább.
2022. máj. 16. 00:49
16/17 anonim válasza:
Én mondjuk még rövid távon is agyf^szt kapok az ilyenektől.
Előző albérletem mellett iskola volt. Álltam volna ki a parkolóból, szülő meg áll az úton mögöttem, látja, hogy jövök a kocsihoz, indulnék, de azért még nyugodtan eltrécsel a gyerekkel. Persze ha szólsz vagy dudálsz akkor vérig van sértve.
És amit nem értek, hogy ott van a sok üres parkolóhely, nem tartana semmibe beparkolni az egyikbe, cserébe nem az úton állna, nem másoknak kellene őket kerülgetni, de hát neki így kényelmes arra a 10 percre minek leparkolni.
2022. máj. 16. 00:53
17/17 anonim válasza:
Ismerős mesélte a sztorit.
Ment haza este a konditeremből (akkora, mint egy kétajtós szekrény), és valami kisebb autó ott állt, ahol nem kellett volna. A vonóhorognál fogva kirángatta az útra, a saját kocsival meg beállt a helyére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!