Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit tennétek ha valami paraszt...

Mit tennétek ha valami paraszt úgy parkolna le a házatok elé, hogy nem tudtok kiparkolni? És nem tudnátok, hogy ki a másik autónak a tulajdonosa?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
rendőrség
2022. máj. 15. 17:39
 2/17 A kérdező kommentje:

A rendőrség pont szrik erre.

Még a benzint is kifizettetik veled amiért ezért ki kellett jönniük.

2022. máj. 15. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Sarat nyomkodnék a kipufogóba.
2022. máj. 15. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
#3 akkor már inkább purhabot ! :))
2022. máj. 15. 17:58
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem teljesen tudom elkepzelni a helyszint, h hogy nez ki, es mit lehetne tenni, de ha van ra lehetoseg, szerezz egy (vagy ket) ismerost, aki beszoritja ezt a kocsit ugy, h nem tud kiallni onnan az illeto. Akkor elo fog kerulni eleg hamar. En mar jartam igy. Egre foldre keresett. De szandekosan csak nagyon sokara kerultem elo.
2022. máj. 15. 18:04
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Király vagy 5ös! Ebből tuti tanult 🤗😂
2022. máj. 15. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
6: Igen, o konkretan a garazsom ele allt, es en nem tudtam kiallni. Fogtam egy szomszedot, es odaallitottam a kocsival ugy, h utana mar a faszi sem tudott mozdulni. Es amikor megtalalt keso delutan, elkezdett nekem panaszkodni, h x helyre ment volna aruert hajnalban, de nem tudott elindulni. Nahat, mondom, mennyire sajnalom...
2022. máj. 15. 18:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 15. 18:31
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
A tortenetemhez hozzatartozik, h a garazs ele itt tilos masnak beallni. O tobbszor megtette megis, honapokon at. Rengetegszer kerestem, uzentem, hivtam, kezzel irott uzenetet hagytam a kocsin, nem jelentkezett. Ez volt az utolso csepp a poharban, amikor mar ehhez a modszerhez folyamodtam, tehat nem igy nyitottam. Reggeltol delutanig verte az ajtomat, annyira meg akart talalni aznap. En meg pont a szulinapomat unnepeltem. Szoval en azt mondom, eloszor meg kellene probalni az illetot megtalalni, ha egyaltalan lehetseges, es szolni neki, h ez igy nincsen rendben. Fotokat meg mindenkeppen kellene kesziteni a kocsijarol.
2022. máj. 15. 18:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem daruztak már ki kocsit rendőri segédlettel. Köztereseknek szóltam. Ők a rendőröknek, azok meg lopós autót hívtak. Másfajta helyszín, de lényeg ugyanaz.

Jó kis számlát kaphatott az autós.

Régen volt, nem lehetett akkor még helyben lekérni az adatokat.

Ki más tudna intézkedni, ha nem a rendőrök?

2022. máj. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!