Magyarországon vannak olyan kamerák telepítve amelyek a piros lámpán való áthaladást figyelik?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 15:50
2/12 A kérdező kommentje:
Ha valakit felvesz a kamera,hogy átment a piroson. Akkor az üzembetartó kapja a büntetést,vagy a versenyző? (gondolom,hogy az arcát is lefényképezi a kamera)
2022. máj. 4. 15:59
4/12 anonim válasza:
"(gondolom,hogy az arcát is lefényképezi a kamera)"
És gondolod, hogy arcfelismerő is van a kamerában? És hogy a sofőr arca szerepel valamilyen adatbázisban? Túl sokat tévézel.
Az üzembentartó kapja a csekket.
5/12 anonim válasza:
De van ám, múlt héten kaptam 50ezres csekket, mert belefutottam egy pirosba Véda kaputól nem messze.
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös! És mennyi időre küldik a csekket ha véletlenül lekapott a kamera?
2022. máj. 4. 19:29
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. máj. 4. 19:38
9/12 anonim válasza:
Nincs, mert akkor már régen élveztem volna jogsim.
10/12 anonim válasza:
#5 Még olcsón megúsztad! Veszprém több mint 10 éve arról lett híres, hogy felraktak egy ilyen kamerát, aztán a 100 ezres csekkeket küldözgették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!