Hol kell ezt bejelenteni?
Figyelt kérdés
Van egy vasúti átjáró, fénysorompóval ellátva. Nagyon gyér a forgalom, heti max 1 pályaellenőrző vonat, nagyon ritkán tehervonat, nuku személyvonat.
Viszont amint elhaladt az átjárónál egy vonat nem vált vissza fehérre hanem tovább villog a piros még vagy 20-30 percet, sokszor hatalmas sorok alakulnak ki emiatt.
Hol lehet ezt bejelenteni hogy csinálni kellene vele valamit?
2022. máj. 3. 09:57
1/8 anonim válasza:
20-30 percig? Kizárt. Zavarba esne a sorompó.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a MÁV-nál jelentsd be. Ha nem ők az illetékesek, majd ők megmondják, kinél kell.
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta továbbítottam a MÁV-nak:)
2022. máj. 3. 12:09
5/8 anonim válasza:
10 percen túl zárva tartható tábla nincs mellette?
Mert akkor jobosan van zárva hozzú ideig.
6/8 anonim válasza:
5-ös, tökmindegy, ott van-e ez a kiegészítő tábla vagy sem. Ha 20-30 percen keresztül nem jön vonat, akkor ne mutasson pirosat a lámpa.
7/8 A kérdező kommentje:
#5 Nincs. Ezzel a sorompóval már vagy 15 éve gondok vannak, csak sohasem sikerül véglegesen megcsinálni.
2022. máj. 3. 13:32
8/8 anonim válasza:
Az a 20-30 perc tényleg csak akkor reális, ha manuálisan vezérelt sorompóról van szó, akkor viszont az az útszakasz nem lehet nagy forgalmú helyen, mert oda önműködöt tesznek csak... Én a helyedben inkább másfele mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!