Hol kell bejelenteni az ilyet?
Figyelt kérdés
Győrben az egyik STOP táblás kereszteződés (kórház felöli sorompós parkoló kijárata a Tihanyi Árpád út felé) nagyon beláthatatlan az ott parkoló autók miatt. Még lépésben haladva is fenn áll a koccanás veszélye, éppen ezért nem ártana oda egy olyan tükrös tábla.2021. dec. 26. 11:34
3/12 anonim válasza:
Ha a városban van akkor az önkormányzatnál. Beszélj az EVK képviselőjévek.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Első: Már nem Borkai a polgármester hanem Dr. Dézsi Csaba András
2021. dec. 26. 13:06
5/12 anonim válasza:
Parkoló autók miatt nem fognak közlekedési tükröt kihelyezni ugyanis, ha szabályosan várakoznak, akkor meg kell tudni oldani a kihajtást. Ha szabálytanul, akkor pedig a közterület-felügyeletnek kell szólni, hiszen kereszteződésben tilos a várakozás. Tele lehetne tükrözni minden várost mások hülyesége végett.
Tükröt olyan helyre tesznek ki, ahol az útkereszteződés sajátosságai miatt nehéz a kihajtás pl: hegyesszögű kereszteződés, vagy veszélyes útkanyarulat stb
7/12 anonim válasza:
Ötös, láttam én tükröt olyan helyen is, ahol inkább a parkolás volt a gond. Értelmes közútkezelő belátja, hogy a biztonságon nem érdemes spórolni.
8/12 anonim válasza:
Szerintem előbb tiltják meg ott a parkolást, mintsem táblát tegyenek ki.
9/12 anonim válasza:
Tükröt beláthatatlan vagy nehezen belátható útvezetéshez tesznek ki. Azért, mert valaki ott parkol szabályosan vagy szabálytalanul, azért nem fognak neked tükröt felszerelni. Haladj lépésben vagy menj kerülni másik úton. Ennyi.
10/12 anonim válasza:
Nem győri vagyok, de talán velük lehetne társalogni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!