Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Büntettek már meg valakit...

Büntettek már meg valakit ebben az országban azért mert amikor megállt a forgalom az autópályán akkor nem hagyott helyet a biztonsági folyosónak?

Figyelt kérdés
Szerintem lassan tíz éve, hogy szabályozták ezt a dolgot, de még nem sikerült a többségnek elsajátítani a dolgot.

#büntetés #biztonsági folyosó
2022. ápr. 27. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

11: mindig kell ilyet. Először is, ha dugó van, az áll, ott már sokat nem tudsz mozogni, ha feltűnik a mentő. A másik, hogy ha mindenki akkor kezdene el félrehúzódni, amikor ott a mentő, az igen lassú lenne. Nézd meg ezt a videót:

[link]

2022. ápr. 27. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy sokan úgy vezetnek, hogy nem ismerik a szabályokat. Kerékpárosként is sokszor tapasztalom, hogy fogalmuk sincs, mikor van elsőbbsége a biciklisnek. 5 évente a jogsinak is le kellene járnia és újra kellene vizsgázni.
2022. ápr. 28. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

En annyit azért nem vezetek pályán, leginkább a belvárosban és a nullason de azért szemtanuja voltam már pár balesetnek. Annál is ott voltam mikor az autós telibe hajtott bele a kamionba ami műszaki hibás volt de mégis belül közlekedett. Meg is álltam amikor láttam csak egy kicsit előrébb mentem hogy lehetőleg az én automba ne menjenek bele. Ott akkor pár srác csinált biztonsági folyosót és terelte az autókat hogy a mentő és a tűzoltó is ki tudjon érkezni. Annál is ép a dugóban alltam mikor a srác a piros autójával belehajtott a rendőrbe ami nem használt indexet.

Osszessegeben nem tudom hogy van e ilyen Magyarországon, szerintem nincsen mert utána azt írták a neveken hogy fontos hogy ilyenkor alakítsunk ki egy biztonsági sávot.

2022. ápr. 28. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Neten * nem neven
2022. ápr. 28. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!