Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » BNW-sek a legjobb sofőrök?

BNW-sek a legjobb sofőrök?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 15:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#10 A felébül menyit engecccc főnök?

Nem esett le, hogy poénból írtam ilyen hejezsírásal...khmm... akarom mondani, helyesírással.🤷‍♂️

2022. ápr. 25. 12:10
 12/18 anonim válasza:
50%
Csak a vtec
2022. ápr. 28. 17:09
 13/18 anonim válasza:
100%

Nem.

Azok a legjobb sofőrök, akik mindig célba érnek.

2022. ápr. 28. 17:20
 14/18 anonim válasza:
50%
áh dehogy! Nekem FIAT-om van, én vagyok a legjobb!!!!
2022. ápr. 29. 08:53
 15/18 tambi3 ***** válasza:
0%

A BMW alázatra tanít!

Mióta megvan, az összes Ladás, Suzukis...stb... azzal szórakozik, hogy leszorít, szembejön, nem enged el...stb... Ha "összemegyünk", a károm nagyobb, mint az ő autójának teljes értéke! Persze, hogy igyekszem jól vezetni, elkerülni a húzós helyzeteket. Kétségtelen, hogy eléggé tempósan vezetek, de kétmillió balesetmentes kilométerrel a hátam mögött akár még udvarias is lehetek...

Nem minden BMW-s bunkó!

2022. máj. 3. 03:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Dettó, én is így vagyok vele.

A kerékszett többet ér, mint ezeknek az egész verdája. Igyekszem jól vezetni a saját érdekemben.

2022. máj. 3. 03:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt, látod csak erre várt.
2022. máj. 3. 03:36
 18/18 anonim ***** válasza:

De basszus, még mindig csak autómárkákkal dobálóztok... Nagyon nem mindegy, hogy melyik bmw és hogy melyik suzuki a hasonlítás tárgya. De ezt ti is tudjátok, csak direkt nem vesztek róla tudomást...

Nekem meg egy Chevrolet-m van.

Csak azért mondom, hogy értsétek mi a bajom, most tuti belegondoltatok, hogy milyen típus lehet. Mert ugye Chevrolet Matiz is és a Chevrolet Camaro is Chevrolet és azért van köztük egy kis különbség.🤷‍♂️

2022. máj. 3. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!