BNW-sek a legjobb sofőrök?
#10 A felébül menyit engecccc főnök?
Nem esett le, hogy poénból írtam ilyen hejezsírásal...khmm... akarom mondani, helyesírással.🤷♂️
Nem.
Azok a legjobb sofőrök, akik mindig célba érnek.
A BMW alázatra tanít!
Mióta megvan, az összes Ladás, Suzukis...stb... azzal szórakozik, hogy leszorít, szembejön, nem enged el...stb... Ha "összemegyünk", a károm nagyobb, mint az ő autójának teljes értéke! Persze, hogy igyekszem jól vezetni, elkerülni a húzós helyzeteket. Kétségtelen, hogy eléggé tempósan vezetek, de kétmillió balesetmentes kilométerrel a hátam mögött akár még udvarias is lehetek...
Nem minden BMW-s bunkó!
Dettó, én is így vagyok vele.
A kerékszett többet ér, mint ezeknek az egész verdája. Igyekszem jól vezetni a saját érdekemben.
De basszus, még mindig csak autómárkákkal dobálóztok... Nagyon nem mindegy, hogy melyik bmw és hogy melyik suzuki a hasonlítás tárgya. De ezt ti is tudjátok, csak direkt nem vesztek róla tudomást...
Nekem meg egy Chevrolet-m van.
Csak azért mondom, hogy értsétek mi a bajom, most tuti belegondoltatok, hogy milyen típus lehet. Mert ugye Chevrolet Matiz is és a Chevrolet Camaro is Chevrolet és azért van köztük egy kis különbség.🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!