Gényleg van olyan kocsi ami csak index használatával enged előzni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__kozlekedesbiztons..
Én még ilyet nem hallottam.
Nem létezik ilyen.
Maximum arra gondolhatott a kérdező, hogy újabb autókban már van olyan sávtartó, ami hogyha indexelsz, automatikusan sávot vált. De a kormányt attól még nem fogja befixálni ha te magadtól akrsz átsorolni, csak max jelez, hogy helló, kimentél a sávodból.
En irtam ki, mienkbe van. Pontosabban, hogyha érzékeli hogy sávot váltanak de nem indexelek rángat mint állat, és csipog, igaz át tudok menni másik sávba de nagyon rángat amíg ki nem rakom az indexet. Az új autókba már van ilyen általában, a könyvébe az volt kiirva hogy azert jó, hogyha elaludnek vezetés kozbe nem megyek át a szembejovo sávba mondjuk.
De egy sima úton városon belül sokszor nem is érzékeli hogy eloztem ha nem indexelek (szokram indexelni igen, de volt ma rá példa hogy lemaradt)
Szoval, igazatok van, nem nyúl bele a kormányba, de rángat és elég nehéz úgy.
Nem létezik ilyen. Ami van viszont, hogy a sávtartó próbál ellenállni, de ettől még minimális erőkifejtéssel felülírhatod az automatikát.
#3: ez nem elég ahhoz, hogy teleibeverj valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!