Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Korai még felrakni a nyári gumit?

Korai még felrakni a nyári gumit?

Figyelt kérdés

2022. márc. 29. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
3 hete raktam fel, simán mehet
2022. márc. 30. 07:28
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Hétfőt kivéve ide már nem mondanak fagyot. 0 fokon már simán jó a nyári, csak indulás után egy darabig még óvatosnak kell lenni, 10 perc után felmelegszik és megpuhul. (Mértem lézeres hőmérővel.)

Én is keveset járok, egyik autóra egy éve vettem négyévszakost (ami a tesztek alapján hidegben jobb volt, mint sok téli, és melegben jobb volt, mint sok nyári).

A másik autóra kb. jövő hétvégén rakok fel 2 nyári kereket. 2 viszont marad, mert télre már nem elég a mélysége, nyáron még lekoptatom a maradékot.

2022. márc. 30. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

12: Lennél szives elárulni a négyévszakos gumi nevét, ha nem titok? 😊

Én talán Bridgestone négyévszakost fogok majd venni, erről olvastam hogy az egyik legjobb.

2022. márc. 31. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

13

Nexen N'blue 4Season.

Tavaly októberi teszten lehúzták, de akkor már késő volt... :)

Előtte sok jó teszteredményt láttam róla, és az ára is magasan legolcsóbb volt a hasonló eredményt elért gumik közt. Amennyit én vezetek, többet nem nagyon szerettem volna rákölteni.

Egy év vezetés alatt meg vagyok vele elégedve, télen se csúsztam meg vele egyszer se, és nyáron az 50+ fokos aszfalton sem kopott látványosan, mint a korábbi gumijaim.

2022. márc. 31. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:

14: Én mindenféleképpen négyévszakos gumit tervezek majd venni és az ára lényegtelen, mert a minőségre hajtok.

Köszi hogy válaszoltál! 😊

2022. márc. 31. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!