Budapestiek, ti mennyire vagytok figyelmesek és toleránsak, ha pld. éppen egy szlovák rendszámú autó halad előttetek?
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy minden külföldi autóval szemben figyelmesek és toleránsak az emberek az úton, vagy országa válogatja?
Van olyan köztetek hogy szinte alig várod hogy milyen apró hibát vét és már nyomod is rá a dudát?👅
Semennyire, főleg a szlovákkal nem, mert jó 80%-ban adóelkerülő játékos magyar, a prémium vackával.
Az igazi szlovákot meg lehet ismerni a kopottasabb, régebbi Skodájával stb.
Én Szlovákiában élek és néha szoktunk Budapesten keresztül menni, ha Ausztriába tartunk.
Eddig mindenki nagyon előzékeny volt velünk szemben, nem ugattak le, ha kellett akkor szépen beengedtek a sávba stb.
Csak azért tettem fel a kérdést, hogy igy a neten is hogyan vélekednek a külföldi autósokkal szemben és örülök hogy itt is pozitivan álltok hozzá. 😊
Ha mindenhol igy gondolkodnának és viselkednének, ahogyan itt a válaszolók, akkor szebb lenne a világ! ❤️ 😊
Köszi mindenkinek a választ, mindenkit felpontoztam! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!