Jogosan közlekedett így a biciklis?
Budapest, Róbert Károly krt. 3 sávos út, 70 es sebességkorlát.
A biciklis a középső és a külső sáv terelővonalán biciklizett. A középső és a külső sáv forgalmát feltartotta, valaki rádudált és ő volt felháborodva.
Neki nem a külső sáv jobb oldalán kellett volna haladnia?
Nem tudok rájönni hogy miért ott ment, teljesen szabálytalan így szerintem.
Szabályosnak nem nevezhető, de sok helyen rákényszerítenek az autósok. Egyébként már nem kell szorosan a sáv szélén menni a bringával.
Ezzel a módzserrel ki lehet védeni azt, higy szorosan mellette, veszélyesen előzzék.
Autós is vagyok, és sokszir látom, hogy centikre mennek el a bringások mellett mások.
"Ezzel a módzserrel ki lehet védeni azt, higy szorosan mellette, veszélyesen előzzék."
Mivel te IQ betyár? Azzal hogy a KÉT SÁV KÖZÖTT megy? Pont hogy így fogják szorosan megelőzni, ráadásul egyszerre KÉT OLDALRÓL. Nem véletlenül van mindig baj a biciklisekkel, a hozzád hasonlóak még elméletben sincsennek tisztában a közlekedéssel...
Két sáv között hogyan lehet menni? Ha egészen szorosan a terelőn ment, az valóban nem okos. Ha középen, kicsit balra, az már elég.
Higy pontosan hogyan történt, nem tudom.
Kedves autósbtársaim.
Mi lehet az oka annak, hogy amikor utolértem egy TELJESEN SZABÁLYOS kerékpárost, én maradtam mögötte, mert biztonságis előzésére nem vilt lehetőségem, és őrült módon nyomtátok a dudát. A sorban mögöttem lévő kocsi utasa derékig kibujva az ablakon már veréssel fenyegetett.
Hát nem szabad Budapest szép városában szabályosan közlekedni?
Kedves autós, amikor az úttesttől kb. 3 méterre lévő, azzal párhuzamos kerékpárúton haladok, miért parkolsz rá?
Vagy miért dudálsz rám ugyanitt, hosszában haladva?
Miért ütsz el ott, ahol az Elsőbbségadás kötelező védi a főúthoz tartozó kerékpárutat?
Nézzetek már kicsit magatokba is!
Tudom én jól, nagyon sok bringás szabálytalankodik. Piroson átmennek, járdán bringáznak stb.
De egymásra mutogatástól jobb lesz valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!