Hogyan béküljek meg a nagy forgalommal Pesten?
Figyelt kérdés
A sok rengeteg utca zsúfoltság, hogy rakjak rendet az agyban, hogy egyszerűbn megszokni, közlekedni Pesten?2022. márc. 21. 14:33
1/8 anonim válasza:
Mármint autóval vagy hogy érted?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen autóval.
Látom, hogy sok kis (kocka tönbök)
Azok között megy út sok egyirányú, ti, hogy szoktátok meg?
Hogy kell ott ügyesen közlelekedni?
2022. márc. 21. 14:42
3/8 anonim válasza:
Egyszerűen nem érdekelnek a többiek olyan szinten,hogy bármiféle ideig dolgot kiváltson belőlem.
4/8 anonim válasza:
1. Itt nőttem fel.
2. Nem megyek be a belvárosba autóval, ha csak nem muszáj.
3. Ha már muszáj, akkor megnézem előre hogy hol fogok parkolni. Inkább fizetek többet, csak legyen hely, ne kelljen percekig keringeni.
5/8 anonim válasza:
Ha már ismerni fogod a helyeket, ahol rendszeresen közlekedsz, akkor könnyebb lesz. Az ismerős helyeken én sem idegeskedem. Előre beleszámolom a forgalmat, tudom, hol melyik sávba érdemes sorolni, hol lesz várhatóan parkolóhely stb. Amúgy a COVID előtt én is rendszeresen használtam a tömegközlekedést, bár én ingázom, szóval félig tömegközlekedtem és félig autóztam. A COVID óta csak autózom.
6/8 anonim válasza:
Csökkentsd a stresszforrásokat.
1. A navigációt bízd GPS-re.
2. Indulj el időben, ráhagyással, így nem leszel nyomás alatt.
3. Ha nehezen osztod meg a figyelmedet , akkor bizony nem ciki megkérni az utasaidat, hogy ne beszéljenek hozzád vagy épp lehalkítani a rádiót. De lehet épp ez nyugtat meg, ez egyéni : a lényege hogy a felesleges figyelemelterelést kerüld .
7/8 anonim válasza:
Azért elgondolkodtató, hogy olyanok közlekednek autóval akik egy épkézláb gondolatot nem képesek magyarul leírni... :D
8/8 anonim válasza:
Költözz vidékre, nyugodtabb ott az élet. Sokminden megszokható, alkalmazkodni lehet, de át kell gondolni hogy megéri -e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!