Szerintetek mi lett volna a legjobb megoldàs,az m3 szembe forgalommal közlekedèsnèl?
Ilyenkor belinkelhetnéd, hogy miről van szó:
Az lett volna, hogy nem hajtanak fel a forgalommal szemben, hanem segítséget hívnak.
Én sem értem a bikázás mit oldott volna meg, menet közben ritkán merül le az akku.
Ha mindenképp bikázni akarnak, akkor vigyenek egy akkut/indítássegítőt és arról indítsák.
Bármi, csak nem szembemenni a forgalommal.
Mondjuk levontatni a kocsit az első lehajtón, és ott bohóckodni, ha már autómentőre nincs pénz.
Továbbmenni az első lehajtóig, lejönni, ellenkező irányban felhajtani, elmenni a lerobbant autó _mögötti_ első lehajtóig, ugyanezt a lehajt, át felette a hídon, másik irányban felhajt módszert alkalmazva helyes irányban felhajtani. A lerobbant mögött 200 méterrel megállva kitenni a leállósávban a háromszöget, majd megállni a lerobbant előtt. Miután előkerült a vontatókötél, kitalálták hol a vonószem, amit be lehet csavarni a lökhárítón lévő kipattintható fedél alatti menetbe, és úgy egyáltalán összeállt a vontatmány, el lehet sétálni sietősen a háromszögért, majd el lehet vontatni az első lehajtóig, ahol el kell hagyni a pályát.
A bikázás amúgy sem segített volna, mert autópályán viszonylag magas fordulaton jár a motor, a generátornak töltenie kell. Ha mégis lemerült az akku, akkor nincs töltés, egy bikázás csak percekre segít, épp úgy lemerül az akku utána.
Ja, bocs, azt hittem komoly a kérdés.
Most már látom, hogy szándékosan adod a hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!