Létezik a valóságban is ilyen forgalmi irányító lámpa?
Már régen másik filmbe is láttam, de konkrétan a - Segíts,mumus! - című filmbe a jelenet : [link]
Ha nem indulna a pár másodperces jelenet le is lehet tölteni, de le is írom:
Pirosból zöldbe megy át a lámpa sárga nélkül pedig ott a helye a sárga lámpának is.
Mindig azt emeled ki a válaszomból ami neked tetszik amibe bele tudsz kötni (vagy lehet nem egy hozzászóló vagy, mert ez se derül ki biztosan). Feltételes módba írok arról hogy ilyen lámpa van erre azt a választ kapom, hogy nem tudom értelmezni a 6-os választ, utána pedig azt hogy a filmjelenet szerintem hiteles példa meg egy hülye olvasnivalót linkelsz a filmekről. Nem véletlen írtam feltételes módban, idézet magamtól "ha van ilyen a valóságban is".
A sok offolás után a kérdésre várom mostmár a választ.
> "Nálunk is létezik ilyen, de csak gyalogosforgalomra."
Az sem ilyen, mert váltás előtt villog a piktogramm.
A video Las Vegasban keszult. Eszak-Amerikaban a piros utan egybol zold jon. Nem jelez a sarga a piros utan. Ugy tunik, Uj-Zeland is ugyanez a kategoria: [link]
Nincs olyan, hogy a piros es a sarga egyutt eg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!