Ilyen esetben mièrt van büntetès?
Figyelt kérdés
A rendőrök büntetnek videó felvètel alapján is. Okè. Átmegy valaki egy záró vonalon, van felvètel, stb. Baleset nincs. megy a birság. Ha baleset van, van sèrült, kimegy a rendőr. Mivel renderi intèzkedès van, megy a bünti. Ez is tiszta. De ha nincs sèrült, nem kell rendőrt hivni.kigizeti a kárt, vagy betèt lapot ad. Elismeri a hibáját. Akkor mièrt megy büntetès. Mert elrendeztèk maguk között....2022. márc. 17. 08:22
11/16 anonim válasza:
A videón nem látszik, de nyilván helyben intézkedtek. A kérdésed nem ez volt. Azt írtad, se rendőr, se vita, se semmi, akkor miért jön a bünti.
12/16 anonim válasza:
Egyébként szabálytalanságért kiszabható helyszínbírság, feljelentés is történhet baleset nélkül is.
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor èrtem már....
11# Ha jól sejtem ebben az esetben lehetett rendőri intèzkedès. Itt vesztettem el egy picit a fonalat egy rosz feltevèsből, hogy egyèrtelmű szituációnak gondoltam, ès úgy vèltem, hogy nem volt.
Köszönöm mindenkitől a korrekt választ
2022. márc. 17. 10:14
14/16 A kérdező kommentje:
ó mèg egy kèrdès:
autós ütközik biciklissel. Sèrülès nincs. A biciklisnek nincs kötelezője. Ott mit kell tenni? mi cèlszerű, ha a baciciklis az abszolult hibás?
2022. márc. 17. 10:17
15/16 anonim válasza:
#14 Volt kolégám üzközött biciglissel, abból polgári per lett, és ki kellett neki fizetni a a bicajosnak a javítás diját.
16/16 anonim válasza:
14
Valami módon a biciklis igazolja magát (ha nem ismered), nehogy valami kitalált név és cím legyen.
Ha nem hajlandó semmilyen dokumentet mutatni, akkor hívj rendőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!