Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Holnap lejár a műszakim az...

Holnap lejár a műszakim az autóról, van hosszabbítás most?

Figyelt kérdés
Vagy reggel már kell vinni?

2022. febr. 22. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
még él a hosszabbítás
2022. febr. 22. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Jun 30. Ig jól értem?
2022. febr. 22. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Június 30 ig él a hosszabbítás, de jó tanácsként mondom mielőbb vidd műszakira mert egyre többen kezdenek ráébredni arra hogy nem kéne addig húzni mert sokan fognak menni júniusba. Ha nem akarod most még rögtön akkor kérj előre időpontot az a legbiztosabb.
2022. febr. 22. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Oké kérek én időpontot, de most hirtelen , nins más megoldásom, sajnos orvost kell jáni!

Március közepefelé tutti viszem.

De addig akkor jó, köszönöm, minden jót!

2022. febr. 22. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

Januárban kértem az április 3-án lejáró műszakira időpontot. Március 28-ra be is írták. De bőven volt még hely, viszont biztosra akartam menni.

2 éve ha jól emlékszem, akkor már volt ez a hosszabbítás, de már megvolt akkor is az időpont, valahogy így kértem azt is, így elvittem vizsgára.

2022. febr. 22. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de egy nap alatt megvan a műszaki. Reggel leadod a kocsit, délutánra mehetsz is érte vissza és viheted el friss műszakival. Azzal, hogy eltolod, az égvilágon semmivel nem leszel előrrébb.
2022. febr. 25. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok otthon!

💁‍♂️

2022. febr. 25. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!