Az idegbeteg sofőrök legalább havazáskor miért nem tudják visszafogni a vérüket?
Mondjuk havas, jeges úton 60km/h is relatív gyorshajtásnak minősül.
Ugyanennyivel ugyanilyen körülmények között pördültem már meg autóval.
Nem előztem, nem rángattam a kormányt, csak tartottam egyenesen, aztán a következő pillanatban már arra lettem figyelmes, hogy keresztben csúszok előre.
Gondolom aki téged megelőzött, annak volt valami olyan célja, hogy csússzon meg alatta az autó és akkor driftel egyet, mint a halálos iramban, csak nem jött neki ki a lépés.
Nincs rendes tél, így a legtöbb embernek nincs normális téli rutinja. Azt hiszik, hogy nagyon ügyesek, aztán amikor hirtelen manőverezésre van szükség, akkor jön a pofára esés. Szerencsére ezúttal csak saját magát törte össze.
Remélhetőleg tanult az esetből.
#6 Nézd meg st22laci videóját, ahogy 80-al szlalomozik az angolok között a hóban kamionnal. A balfsz angolok meg 10-el tötymörögnek, mert annyi eszük nincs, hogy egy téli gumit feltegyenek.
Az a videó is megér egy misét :D
Sajnos vannak ilyen sofőrök. Én is tapasztaltam hasonlót pont karácsonykor. Épp hazafelé tartottam nagy hófúvások közepette. Akkor először ónos eső esett, utána rá a hó. Én 50-el úgy csúszkáltam mint a k.rva élet, erre az egyik pillanatban valaki 100-al megelőzött. Egy perc múlva összefutottam vele, természetesen az árokba volt belecsúszva.
A 4-es hozzászóló elmélete akkor lenne helyén való ha versenypályán lenne ahol mindenki tudja mi a dolga. Hiába vagy profi, más könnyen bajba sodorhat. Jobb felvenni inkább a forgalom ritmusát és ahhoz alkalmazkodni. Az egyéni játszmák nem szoktak jól elsülni az esetek túlnyomó többségében.
A friss hótól nem kell félni az tapad.
Akkor van baj, ha az a széthordott vizes latyakos sz*r megfagy......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!