Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi nélkül ellenőriztek de...

Jogsi nélkül ellenőriztek de nem én vezettem, utólag lehet bajom belőle?

Figyelt kérdés

Szisztok, volt ma egy érdekes szituáció, a bátyám és én és a kislányom, párom , bementünk a városba. A bátyám véletlenül tilosban parkolt, a bátyám elment fodrászhoz stb. Kb 2órára én közbe mentem vissza az autóhoz a kabátért mert fáztam, kinyitottam az autót (tesóm ideadta hogy ha bevasaroltam akkor betudjak pakolni) . De a rendőrök ott áltak, és már jöttek oda, személyi,lakcímkártya, forgalmi és jogsit kértek. Mondom nem én vezettem az autót, (ami persze az én nevemen van, mivel pénteken forgalmi vizsgám van és már rég megvettem magamnak ezt az autót) .

De ők persze nem hittek nekem, mondták hogy biztos én vezettem az autót, ne hazudjak stb. Mondom nem én vezettem ide is hivom a tesómat bizonyítani, aztan mondták hogy idehivhatok barkit ugyse fogják letudni nyomozni hogy én vezettem e de hogy biztos en vezettem az autót. Végül elengedtek annyival hogy “most te győztél de legközelebb mi fogunk”.

A kérdésem az hogy a rendszám alapján megtudhatják az adataimat, és nem csinálhatnak semmit utólag? Hiszen nem is én vezettem, csak rám fogták.

Ne szidjatok ha lehet. Persze rá 20percre jött tesóm aki elparkolt az autóval, csak levágták a haját.

2022. jan. 11. 19:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Levike már autót is vezet?
2022. jan. 11. 19:58
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Aszondja te győztél xdd

Kőpapírolló nem volt esetleg? Vagy szkander a zsernyákokkal?

2022. jan. 11. 20:13
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
10: pontosan! 👍
2022. jan. 11. 20:27
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
#12: 😂😂😂😂😂
2022. jan. 11. 20:27
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
SHELDON, te vagy az?
2022. jan. 11. 21:24
 16/26 tothp ***** válasza:
100%
Szabályosan parkoló, álló motorú autóban bárki bárhova ülhet. Esetleg azt kell tudnia igazolni, hogy jogosan tartózkodik benne.
2022. jan. 12. 03:59
 17/26 anonim ***** válasza:
30%

De, igenis mondhat ilyet a rendőr.🤷‍♂️

Tőlem úgy köszönt el az egyikhogy "Csumi"😂...

Mondtak már olyat is hogy "Ne okoskodjál, mert a jogsit is elveszem"... Végül beérte a forgalmival.

Lehet a pofám nem tetszik nekik, de én eddig többnyire ilyen rendőröketfogtam ki. Mondjuk volt olyan is aki elkezdte mesélni hogy neki milyen motorja van, meg hogy télen meg ősszel már nem használja.

Ők is emberek, nekik is van rossz napjuk, ők is beszólnaknéha.

2022. jan. 12. 04:53
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
17: orsós kevin a neved, vagy vmi hasonló? :_DDD
2022. jan. 12. 09:34
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
#18 Az meg ki?
2022. jan. 12. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
19: próbálj általánosítani.... :))) Nem egy konkrét emberről van szó, ha érted.... :-D
2022. jan. 12. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!