Ha piros riasztás van ónos eső miatt akkor ne is menjek dolgozni?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem buszozni, esik az ónos eső elvileg holnap, írják, hogy senki ne induljon útnak, nos hát akkor ez rám is vonatkozik, nem? Elmegyek aztán meggcsúszok lesz a baleset és sosem mosom le magamról. Mennyire díjaznák majd a főnökök?2021. dec. 26. 00:49
11/17 anonim válasza:
Aki a lakásánál tartja (déli megyékben) a távolsági buszt vagy a hóekét, az valahogy még bemegy a munkahelyére. No de, aki nem, az hogy?
12/17 anonim válasza:
5 mm a minimum🤷♂️ téliguminál lenne 4, de mivel a busznak alapból 5 ezért téligumival is 5 mm.
13/17 anonim válasza:
Hát, az a 3,5 mm sehogy sem tekinthető biztonságosnak, szaraz úton sem. Dokumentáld alaposan és tagadd meg ezzel a munkaeszközzel a munkavégzést. Ez nem jogod, hanem kötelezettséged!!
14/17 anonim válasza:
Én nyáron azért hagytam ott 11 órakor a munkát mert hőségriadó volt és bemondták a rádióba, hogy kerüljük a fizikai munkát.
Én ezt elmondtam a főnöknek, hogy ez okból távozom mára, holnap reggel jövök.
Kirúgott.
15/17 anonim válasza:
Ennyi erővel a KPM-esek se menjenek dolgozni, nem lesznek eltakarítva az utak, majd vár a jónép míg elolvad.
16/17 anonim válasza:
A munkahelyeden köteles vagy megjelenni. Ha a járműved állapota közlekedésre alkalmatlan, akkor köteles vagy azt jelentened. Adnak másik járművet, ha van.
Ha az út alkalmatlan biztonságos közlekedésre, akkor lehet ki sem küldenek, amíg csúszásmentesítés nem történik meg. Sőt, nap közben változhat is.
Ha elindulsz a vonalon, mert minden rendben, és kockázatos helyre érsz, ami nem vállahatsz, rádión, telefonon szólsz az irányítónak.
Valami történni fog. Pl. küldenek hókotrót. Vagy visszafordítanak.
A be sem mégy, csakis kirúgáshkz vezethet.
17/17 anonim válasza:
Betelefonálsz és mondanak valamit, nekem menni kellett, most törött lábszárral vagyok itthon egy ideig táppénzen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!