Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyivel lenne nehezebb...

Mennyivel lenne nehezebb közlekedni, ha nem lennének közlekedési lámpák, táblák és útburkolati jelek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

falun semennyivel

városban lehetetlen lenne

2021. dec. 15. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. dec. 15. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nézd meg Indiát. Igaz ott vannak csak kb semmibe veszik.
2021. dec. 15. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Én Nepált akartam javasolni.
2021. dec. 15. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Nalunk nagyon. Szerintem az autopark fele rommá lenne törve minden evben.
2021. dec. 15. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiindulva itt városon belül egynéhány vezető stílusából kb életveszélyes lenne kilépni az utcára és autóba ülni is. Így is olyan balesetekről olvasni szinte nap mint nap, hogy sokszor el sem hiszem.
2021. dec. 15. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nápolyban voltam, ott tojnak a sávokra, táblákra és egyebekre. Meglepően jól használható annak ellenére, hogy a két felfestett sávon simán három sorban mennek az autók, vagy a gyalogosok mennek át piroson, vagy éppen az autósok a zebrazöldön. Az tény, hogy az autók felének hiányzott a visszapillantó tükre, illetve a meghúzás nyomok teljesen hozzátartoztak az autó karosszériájához, de nem úgy tűnt hogy a délolaszok agyvérzést kaptak volna, mint itthon egy karctól.

Tudtommal halálos balesetük sincs több, mint felénk. Arra gondolok hogy ez azért lehet, mert a laza szabálykezelés miatt sokkal jobban figyelnek a valódi közlekedésre, mint itthon.

2021. dec. 16. 05:48
 8/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
88%

Zseniális ez a videó amit linkeltél ITGuy!

Én csak azon röhögtem nagyot, hogy még a gyalogosok is a dugó közepébe mentek bele, nehogy már pár méterrel arrébb kevésbé veszélyesen menjenek át!

2021. dec. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!