Szűk utcába lehúzódáskor kell-e indexelni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 22:10
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
1/6 anonim válasza:
Inkább zavaró szerintem, azt hiszik, hogy megakarsz állni az út szélén.
2/6 anonim válasza:
Minden irányváltoztatást kell jelezni irányjelzővel.
Mondjuk nekem nem világos, hogy itt most bekanyarodásról vagy megállásról van szó, de mindegy is, mindkettőt jelezni kell az úttest szélességétől függetlenül.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg egyik se, gondolom arra céloz, hogyha nem fének el egymás mellett rendesen és az egyik lejjeb húzdik, hogy elengedje a másikat.
4/6 anonim válasza:
Köszi, így már értem, hogy mire gondolhatott a költő.
Ebben az esetben is kell a kresz alapján, de a gyakorlatban azt hihetik, hogy parkolni akarsz, ezért inkább a fénykürttel érdemes jelezni.
Ha még tanulsz, akkor úgy csináld, ahogy az oktató kéri.
6/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, amit a 3-as írt, tehát, ha két jármű nem fér el a szűk utcán, ezért történik a lehúzódás.
2021. nov. 20. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!