Melyikből balesetből van több, ha autó gyalogost gázol, vagy ha két vagy több autó összeütközik?
Figyelt kérdés
Sajnos mindkettő mindennapos, mégis melyik a gyakoribb e kettő baleset közül?2021. okt. 29. 19:55
2/5 anonim válasza:
Google>Közlekedési baleseti statisztikai évkönyv
Azért a 2015-öst linkelem, mert asszem ez vagy a 2016-os az utolsó ami korrektül pdf-ben elérhető és részletes lebontásban szerepelnek benne az adatok. 2015-óta ezt így nem adják ki, mert szembe megy a rendőrség balesetmegelőzési kommunikációjával :D
3/5 anonim válasza:
ja, én konkrétan felhívtam őket a múltkor. Csak 2015-ig van... Azóta csak apróbb szeletek érhetőek el, nem ilyen szépen koherens módon, mint 2015 meg előtte.
Relatíve kevés gyalogosgázolás van (autó vs autó balesethez képest).
4/5 anonim válasza:
A legritkább pedig amikor 2 tengeralattjáró ütközik.
5/5 anonim válasza:
Ez biztos?
És tengeralattjáró vs repülő? Az nekem ritkábbnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!