Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Megbüntettek biztonsági öv...

Megbüntettek biztonsági öv miatt a balesetem után (ahol én voltam a vétlen fél amúgy), normális ez?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a biztonsági öv kötelező meg minden nem ezt kérdezem, hanem, hogy általában egy közlekedési balesethez hívott rendőrök ilyenkor ezeket nézik és büntetik hadd legyen még nagyobb baja a vétlen autósnak is vagy csak ez a konkrét rendőr volt ekkora phasz?
2021. okt. 28. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem szabadott volna elmondani....
2021. okt. 28. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
97%

Figyu láttam egy balesetet.

Vétlen autósba beleszálltak oldalról, az nem volt bekötve és átrepült az anyósülésre, az autó meg ment tovább sebességben 100 métert lezúzva 3 szintén vétlen autóst...

Ha be lett volna kötve akkor nem esik ki az ülésből és egyből tudott volna fékezni, nem zúzott volna le még 3 autót.

Teljesen jogos a büntetés.

2021. okt. 28. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Nincs ezzel semmi gond. Egy balesetnél nem fekete-fehér a dolog, hogy volt egy vétkes akit szarrá büntetünk, meg volt egy vétlen aki bármit csinálhat, nem kaphat büntetést. Ha a vétlen szabálytalanságot követ el, azt is megbüntetik, nem látok ebben kifogásolni valót. Az öv nem használata is ilyen, szerencséd volt hogy most csak akkora baleseted volt hogy nem repültél ki, mert a testeddel is tudtál volna ölni. Így legközelebb (már a büntetés miatt, ha utóbbi úgysem hat meg) kétszer meggondolod hogy bekötöd-e mahad.
2021. okt. 29. 05:03
 14/14 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező engem megbüntettek 10 ezer forintra a kijárási tilalom megsértése miatt, mikor elmentem bejelenteni, hogy az esti futásom közben megtámadtak. Már jócskán 8 után jártunk, de a tilalomról nem tudtam. (Még az elején volt)
2022. júl. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!