Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van az hogy sokan nem...

Miért van az hogy sokan nem mennek a megengedett sebességgel?

Figyelt kérdés
mostanában rengeteg tötymörgöt látok az utakon akik csak a forgalmat akadályozzák. Ha lehet menni 50nel akkor is 40nel mennek . Mi lehet ennek az oka ? Tanulóautó ,kamion és traktor kivételével persze .

2021. okt. 25. 13:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Szeretnek az emberek az indokolatlansággal dobálózni, de mi is az, hogy indokolatlan?

Hiszen ha azt mondja az ember, hogy lassabban megy, mert azt érzi biztonságosnak, vagy mert ő szeret lassan menni akkor tulajdonképpen indokkal teszi azt amit.

2021. okt. 25. 17:54
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván az idegesítő mikor kint a határba a főúton 50-el megy 90-helyett csúcsidőben, ezt még megértem ha idegesíti az embereket, sőt aki csak ennyivel mer menni eleve alkalmatlan, el kell küldeni PÁV-ra és csá.

De az is rohadt idegesítő ám mikor valaki megpróbál tolni, úgy hogy a megengedettel haladok. Legutóbbi balesetem is így volt, mentem 70-el 70-es tábla után paraszt mögöttem elkezd villogni 1m-távolságból, elém meg ki esett egy részeg bringás, b@sztam egy satuféket, az idióta meg belém jött, a megerősített vonóhorog meg tette a dolgát, váltóstól tolta be az utastérbe a motort a parasztnak, az enyémen lett egy 2-órás lemezmunka az övé totális totálkár, kb 4-5 milla volt akkoriban használtan az a kocsi. Csoda hogy túlélte, meg hogy nem lökött rá a biciklisre.

Úgyhogy engem hiába próbálnak meg tolni, ha megpróbálják simán lelassítok még jobban, a büntetőfékezést se ajánlom ellenem, simán bele megyek az illetőbe, és csak imádkozhat hogy túlélje ha kiszállok mindíg van valami szerszám az anyósülésnél.

2021. okt. 25. 18:35
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

Amikor 50-el megyek faluban és jönnek a seggemben akkor szépen elveszem a gázt és visszalassulok 40-re :D

Max 30 másodperc és megelőznek...

De ugyanezt csinálom 90-nél is.

Nem zavar ha mögöttem akar jönni de a követési távolságot tartsák már be!

Amúgy meg lehet lassabban menni, nem tilja a kresz, én is szoktam különböző okok miatt.

2021. okt. 25. 18:44
 14/28 anonim ***** válasza:
39%

Felénk is ez van, 30-35 km/h amivel jár sok autó.

Nem lehet megelőzni őket.

2021. okt. 25. 20:38
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
#14: az hogy van, hogy nem tudod megelőzni őket? :))
2021. okt. 25. 21:11
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Ezernyi oka lehet. Pl. nem mer gyorsabban menni, elbambult, többet mutat a sebességmérője a valósnál, nem tudja mennyivel szabad menni, eltévedt, címet/parkolóhelyet keres, gyalogos/vadveszély, piros lesz a lámpa, nem akarja, hogy a rakománya vagy az utasai szanaszét boruljanak, stb.
2021. okt. 25. 21:14
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

Rakomány igen....

jajj amikor méreg drága olasz márványlapokat vittem, jó pár millió ft értékben megbízásként ezeken a jó kis magyar utakon :)))

2021. okt. 25. 21:18
 18/28 anonim ***** válasza:
43%
engem nem zavar, nem idegesít ha 50 es táblánál 40 nel megy valaki.... De ma hidegkút felè 70 es táblánál 40 nel úgy csokorba szedett minket a papika km-en keresztül.... voltunk rá 30 an, előzni nem lehetett.... feszült 30 perc volt....
2021. okt. 25. 22:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
15-ös igaz nem 14-es vagyok, de pl keskeny az utca,szembe sávban jönnek 20-30mp-enként, kismotoros a kocsi, telibe záróvonal, stb stb stb
2021. okt. 26. 02:57
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

15. Mert folyamatos a szembejövő forgalom.

Hogy ez neked nem jut eszedbe ???

2021. okt. 26. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!