Miért van az hogy sokan nem mennek a megengedett sebességgel?
Szeretnek az emberek az indokolatlansággal dobálózni, de mi is az, hogy indokolatlan?
Hiszen ha azt mondja az ember, hogy lassabban megy, mert azt érzi biztonságosnak, vagy mert ő szeret lassan menni akkor tulajdonképpen indokkal teszi azt amit.
Nyilván az idegesítő mikor kint a határba a főúton 50-el megy 90-helyett csúcsidőben, ezt még megértem ha idegesíti az embereket, sőt aki csak ennyivel mer menni eleve alkalmatlan, el kell küldeni PÁV-ra és csá.
De az is rohadt idegesítő ám mikor valaki megpróbál tolni, úgy hogy a megengedettel haladok. Legutóbbi balesetem is így volt, mentem 70-el 70-es tábla után paraszt mögöttem elkezd villogni 1m-távolságból, elém meg ki esett egy részeg bringás, b@sztam egy satuféket, az idióta meg belém jött, a megerősített vonóhorog meg tette a dolgát, váltóstól tolta be az utastérbe a motort a parasztnak, az enyémen lett egy 2-órás lemezmunka az övé totális totálkár, kb 4-5 milla volt akkoriban használtan az a kocsi. Csoda hogy túlélte, meg hogy nem lökött rá a biciklisre.
Úgyhogy engem hiába próbálnak meg tolni, ha megpróbálják simán lelassítok még jobban, a büntetőfékezést se ajánlom ellenem, simán bele megyek az illetőbe, és csak imádkozhat hogy túlélje ha kiszállok mindíg van valami szerszám az anyósülésnél.
Amikor 50-el megyek faluban és jönnek a seggemben akkor szépen elveszem a gázt és visszalassulok 40-re :D
Max 30 másodperc és megelőznek...
De ugyanezt csinálom 90-nél is.
Nem zavar ha mögöttem akar jönni de a követési távolságot tartsák már be!
Amúgy meg lehet lassabban menni, nem tilja a kresz, én is szoktam különböző okok miatt.
Felénk is ez van, 30-35 km/h amivel jár sok autó.
Nem lehet megelőzni őket.
Rakomány igen....
jajj amikor méreg drága olasz márványlapokat vittem, jó pár millió ft értékben megbízásként ezeken a jó kis magyar utakon :)))
15. Mert folyamatos a szembejövő forgalom.
Hogy ez neked nem jut eszedbe ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!