Mikor fogják az utakat parkolóhelyeket a mai autók méreteihez igazítani?
Azt aztán várhatod.
Mégis minek ?
Így legalább pénz szednek be ezekből. Főleg a büntetések amiből iszonyú bevételük származik.
Ne vegyél SUV-ot, vagy kerüld a régi parkolóházakat.
Az utakat nem kell szélesíteni. Kamion elmegy rajta, akkor majd te is megoldod.
Bakker, már évtizedek óta probléma a helyhiány a közlekedési célú tereken, erre azon problémázik egy sor figura, hogy neki személyesen még több tér kellene. Egészen hihetetlen.
Nyilván vannak helyek, akár egész parkolók, parkolóházak, ahol egy hosszabb, szélesebb személyautó nem fér el, de ilyenkor egyszerűen tovább kell csak menni, máshol parkolni, nem pedig egy zajos kisebbsèg miatt csökkenteni a parkolók kapacitását.
Fordítva ülsz a lovon, barátom!
Tessék barátom. Budapest belvárosában ráböktem a térképre, és átváltottam utcanézetre. Mindegyik kocsi elfér, és egyik sem Matiz. Nagyon nem, van itt Merci is:
Szerintem te egy másik filmet nézel. Vagy ha egy ekkora helyre csak Matizzal tudsz beállni, add vissza a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!