Szerinted pofàtlansàg, vagy sem?
van kèt sàv. egyik balra, a màsik jobbra megy. Te balra akarsz menni, de ott dugó van. Te a jobra kanyarodón előremèsz, ès bekèredszkedel.
Tegnap időhiàny miatt ezt be kellett jàtszom. Ettől függetlenül a legnagyobb pofàtlansàg... Hozzàteszem hogy elèg idiótànak èrztem magam, de nyertem annyit vele, hogy 2* màr ne keljen megcsinàlni...
mèg annyit hozzàteszek hogy 2 esetben nàllam elfogadható:
1: ha megkülömböztető jàrmű miatt kell (de ilyenkor vissza fog sorolni)
2:Habeszorul a kerszteződèsbe, ès jönne a keresztforgalom, akkor elfogadtó...
kanyaroldó sávból persze bunkóság, de megszűnő sávból meg ez lenne a jó megoldás (cipzár-elv)
egyébként autóval nem szabad sietni; 1-2 percet nyersz, viszont sokat kockáztatsz
ui: ha jobbra fordultál volna, majd vissza, az nem jó?
Nálam az a választóvonal, hogy melyik sávban voltál eredetileg. Ha a neked amúgy megfelelő sávban, de szándékosan , időnyerés céljából váltasz sávot oda, majd a végén vissza, az tahóság. De ha már eleve ott voltál a “rossz” sávban , akkor meg pont az a bunkosag, ha nem mész el az utolsó pontig, ahol besorolhatsz, hiszen ellenkező esetben feltartasz olyanokat is, akik mondjuk csak a következő kapubejáróig, utcáig mennének és nem érintené őket a te bekéredzkedő manővered.
Megjegyzem, így is-úgy is lesz, aki bunkónak tart és nem fog segíteni neked, ez ilyen.
Nyilvánvalóan tahóság.
Nem elég, hogy bepofátlankodsz a sor elejére, még a más irányba haladókat is feltartod.
Na tahókáim, mégis mi a gond a 6-os válasszal? Jujj , le ne írjátok a piros gomb nyomkodása helyett….
Mész, látod, hogy hoppá, áll az a sáv, ahová be kellene sorolnod. Szerintem rohadt idegesítő, ha ilyenkor valaki azonnal megpróbál besorolni, mert adott esetbe olyanokat is feltart, akik nem is akarnak elmenni a torlódást okozó kereszteződésig, hanem már előbb elkanyarodnak, leparkolnak, vagy ha buszról van szó, megállnak a megállóban. De nem, feltartja őket az, aki a bedugult sàvba kéredzkedik be. Ezért fontos szerintem, hogy az utolsó sávváltási lehetőséget húzzon fel mindenki ilyen esetben, mert ha már így is-úgy is be kell kéredzkedni jobb híján, legalább csak azokat tartsa fel, akiket nagyon muszáj,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!