Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az M0-ás végig autóút és így...

Az M0-ás végig autóút és így értelemszerűen max 110km/h érvényes rá?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 23:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Olyan sok halálos kanyar van benne, hogy 2-nél több hely nem jut eszembe, ahol emiatt van sebességkorlátozás... Körforgalom pedig csak az északi végén van.
2022. febr. 15. 09:07
 22/28 anonim ***** válasza:

Es ki mondta hogy a halálos baleset miatt lett sebessegkorlatozas? Mert én nem.

Lehet az északi vegen, de attól még van nem is egy. A pályán nincs körforgalom. Vagy nem értem te most mit szeretnél itt mondani? Hogy szerinted 130al is lehet itt menni vagy mizu?

En annyit írtam h az utviszonyokra nézve nem ideális a 130km/h ezért nem pálya a nullás.

Amugy meg nézz utána, a nullás a halálút. Majd utána okoskodj.

20as voltam

2022. febr. 15. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:

"sok helyen van kanyar"

Igen, és? Aki (a két kivételtől eltekintve, ahol sebességkorlát van emiatt) 110-zel nem tudja bevenni, adja vissza a jogosítványát, mert egyáltalán nem éles kanyarok.

Én sem értem, hogy te mit szeretnél mondani. A lehajtó végén lévő körforgalom már nem a pályatest része, szóval nem tudom, hogy jön ide. Nem ott szokott lenni baleset.

Igen, szerintem 130 km/h-val is biztonságosan használható. Na nem úgy, hogy az előttünk lévő s*ggében megyünk és cikázunk a sávok között.

Nem okoskodom. Ha téged zavar, hogy valaki 130-cal megy, akkor hívjál rendőrt, vagy ne menj az M0-áson. Büntető fékezhetsz is, de akkor te sem vagy különb.

Halál út volt, amíg el nem készült a 2×3 sávos szakasz. Azóta a forgalomhoz viszonyítva nem kiemelkedő a balesetek száma.

2022. febr. 15. 12:12
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

Nyilvan nem egy egyeltalan nem kanyargós kanyarrol beszéltem, bár nem egy olyan balesetet látni hogy még egy sima kanyarba is atcsuszott a mellette lévő sávba ezért belement abba aki ott ment mert még egy kicsit se volt hajlandó lelassitani.

Ha szerinted végig lehet menni rajta 130al az tok jo, de nem lehet. Nyilván senki nem fogja azt nézegetni hogy te mennyivel mesz, de akkor menj ki az M7re mondjuk ott bizros lehet annyival, de szerintem az meg hogy azert lehurrogsz valakit mert leirja hogy a nullás nem pályán de szerinted egy bena balfasz aki egy kicsit is biztonságosabban vezet, hozzateszem nem szokram 60ig lelassulni egy kanyarban nyilvan de azért eg 5 sebessegel lejjebb megyek.

Nem szeretnek en senkit megbuntetni mindenki maga karán tanul, én csupán azt mondom hogy ha en tartom a sebesseget nem megyek indokolatlanul lassan vagy gyorsan de mögöttem 200al a seggembe villog úgy hogy nem is a belsobe megyek én át nem megyek a belsobe, majd kieloz o. Nem volt meg ilyenre példám de a leirtak alapján szerepel benne, azért írtam. Nyilván más ha valaki meg a 110et se tartja és levillogjak.

Azt hogy egyes utat az autóút vagy az autópálya esetleg a gyorsforgalmi út részbe sorolnak azt nem mi döntjük el, nem is mi fogjuk, és valószínűleg ok jobban is értenek hozzá.

2022. febr. 15. 15:00
 25/28 anonim ***** válasza:

Azt hogy régen mennyi baleset volt es most mennyi van, qnnyi viszonyítási alapom Nincsen, nem tizenevek óta vezetek de minden egyes nap munkából hazafele menet vagy egy órát allok vagy totymorgok a dugoba 10el mert baleset történt es terelesek vannak.

En annál jobban örülök ha évről évre kevesebb a halálos baleset ott, de a statisztikák alapján a nullás meg mindig vezeti a halalutakat Magyarországon.

2022. febr. 15. 15:02
 26/28 anonim ***** válasza:
34%
Régen is azért volt halálút, mert sokan nem voltak képesek felfogni, hogy nem attól lesz valami autópálya, hogy ők annak látják.
2022. febr. 15. 16:42
 27/28 anonim ***** válasza:
75%
Régen főleg a 2x2-es, keskeny, leállósáv nélküli út miatt volt veszélyes.
2022. febr. 15. 17:12
 28/28 gago77 ***** válasza:
0%
Ha Mercid, BMW-d vagy Audid van akkor 210km/h a megengedett. Minden más esetben 110.
2023. márc. 9. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!