Ha fel van túrva az út és az aknafedelek magasan vannak az úthoz képest, akkor kikerüléskor csak akkor kellene indexelni, ha sávot váltok, igaz?
Figyelt kérdés
Olvastam ebben a témában és egy kicsit megzavart néhány ember válasza.
Szóval a fedél magasan van,ha rámegyek tönkre megy az autó, de ugye nem váltok sávot , szóval index nem kell emiatt.
Vizsgán ugye nem húzhatnak be vonalat ezért? Mert hallottam olyat is, aki mélyebb kátyúkat került ki sávon belül, az bukott.
Nem akarok ezen elbukni😅, de írtam,hogy rámenni sem akarok, mert szétcseszném a kocsit.
2021. aug. 17. 17:19
1/6 anonim válasza:
Nem, minden irányváltásnál kéne. Vizsgán meg is buksz, ha csak úgy fél métereket kacsázol sávon belül.
2/6 anonim válasza:
A napi indexelős fétis kérdés sikeresen megszületett.
Indexelsz egyszer balra azért mert átmész a másik sávba, majd még egyszer jobbra, amiért visszamész a másik sávodba. Tehát kétszer jelzed, mivel átléped az úttest felezővonalát.
Majd később amikor majd magadnak csinálod, akkor lesz**rod az egészet :D
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy középen táblák vannak, ami miatt nem lehet kerülni. Szóval csak jobbra lehet kerülni. Tehát sáv váltás sem történik-elég széles az út, ami miatt azt gondoltam nem kell indexszelni-előttem lévők sem indexszeltek, ezért én sem-, viszont megzavartak és elbizonytalanodtam xd
2021. aug. 17. 19:55
4/6 anonim válasza:
Akkor lassítasz és kész, mást nem tudsz csinálni. Azért nem buktathatnak meg mert rossz az út... ellenben ha nem az útviszonyoknak választod meg a sebességet, azért igen.
6/6 anonim válasza:
Ha sávon belül kikerülöd nem kell indexelni, de sávváltáskor KELL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!