Miért van ennyi figyelmetlen, öngyilkosjelölt kerékpáros?
Kockáztatnak, illetve azt hiszik, hogy sérthetetlenek, illetve néha teljesen jól ítélik meg, hogy amit csinálnak, az bár esetleg nem szabályos, de teljesen veszélytelen.
Egyébként miért füstölik tele a kocsik a levegőt mérgező gázokkal?
a bringás mehet 50-el, országúton, sisakban
A leggyakoribb az, hogy a zebrán áttekernek kvahirtelen megjelenve.
Tegnap vagy tegnapelôtt történt, egy csajjal keltünk at kerékpárral a Haller utcán a Nagyvárad térnél a nemzeti közszolgálati egyetem felé. Mi ugyan nem szálltunk le a kerékparról, de lassan haladtunk, nem volt egy gyalogos és zöld volt a gyalogosoknak a lámpa. Mikor a jardaszigethez értünk, a diószeghy sámuel utca felől egy autós és egy motoros jött nagy sebességgel, és dudálva haladtak el előttünk, hogy ne menjünk ki eléjük. Bár az ő lámpájukat nem láttam, de ilyen esetben ha jól tudom, nekik biztosan Piros jelzés volt.
Az üllői úton haladtam a nagyvarad tér felé, ismereteim szerint szabályosan a buszsáv melletti külső sávban, mivel itt a buszsávban a kerékpáros forgalom nem megengedett. Volt aki dudált, volt aki rámordított, hogy "takarodj ki a saját sávodba b'azdmeg".
Szóval vannak öngyilkosjelölt (vagy inkább gyilkosjelölt) autósok is akik talán még a kreszt sem ismerik, de azért sokkal több az előzékeny autós és kerékpáros is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!