Bútorokat szállítani személyautóban mennyire rizikós?
Nem szeretem azokat, akik a rendőröknek akarnak megfelelni, de most engem is érdekelne.
Ócska bútorokat vinnék hulladékudvarba. Lehajtottam a hátsó ülések és a jobb egyet is.
Bepakoltam foteleket, meg lapra szétbontva mindenfélét, matracot stb.
Ha nem 140-ről satuzok, megállnak a helyükön. Városban, ismert úton megyek majd, max. 50-nel, és kiemelten figyelek arra, semmi hirtelen mozdulatra ne kényszerüljek.
De büntethet érte a rendőr, ha találkozunk?
És ha igen, akkor ott le kell zárnom a kocsit, és szállítójárművet hívni?
Nyilván az útra nem pakolhatom le a cuccot. Ha veszélyes akkor csekk után is az.
Úgy pakoltam össze, hogy az egyik fogja a másikat, és ráfeszítettem a biztonsági öveket (ahol lehetett).
Ki nem nyúlik semerre.
Figyu csak nézd meg egy IKEA parkolóban hogy pakolnak az emberek :)) Ahhoz képest te tudományosan állsz a dologhoz.
Városban nem fogsz repülésből tetőre érkezni majd még 5-ször megpördülni.
Nagy fékezéskor meg kanyarban ne mozduljon semmi. Téged védjenaz ülés. Anyósülésre csak hosszabb cuccokat lógass be.
És láss ki, kezednek se legyen útban semmi.
Azért sokszor van szerencséje az embernek, de mivan ha beléd megy valaki?
Nagyon súlyos sérülést tud okozni az elcsúszó bútorlap.
"Nem szeretem azokat, akik a rendőröknek akarnak megfelelni"
Nem a rendőröknek kell megfelelned, hanem a közlekedésbiztonsági törvényeknek, hogy ne okozz balesetet, te szerencsétlen.
A rendőrök azt kérik rajtad számon, ha nem tartod be.
Megáll az ember esze.
6-os!
Van neked eszed, ami meg tud állni?
Szövegértelmezés nem nagyon megy.
A KRESZ egyébként rendelet, nem törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!