Van aki fél/nem szeret pályán menni és inkább mellék utakon megy le pl. a Balatonra?
Figyelt kérdés
Én meg pont az ellenkezője vagyok, de kinek hogy.2021. júl. 13. 13:14
2/10 anonim válasza:
Én nem mentem még pályán, simán csak nem akarok a matricára költeni, nem hiszem, hogy annyival gyorsabb lenne, meg településeken keresztül több látnivaló van.
3/10 anonim válasza:
Én nyáron azért nem szeretek a pályán menni, mert nincs klíma az autómban és ha valamiért beáll az M7, akkor ott pusztulok meg a hőségtől. 🤷♀️
4/10 anonim válasza:
Nem pályán is ugyanúgy kiló 30al megyek nem igazán számít, így legalább a matricáért nem fizetek külön
5/10 anonim válasza:
Balatonra egy alkalom, nem 10 napon keresztül. Nagyobb az esély egy staura is, ezért jobb a főút, hétköznapi néven az országút.
6/10 anonim válasza:
4/
Körültekintően azzal a kiló 30al, mert a becsatlakozóról könnyen bejönnek mostanság mezőgazdasági gépek.
7/10 anonim válasza:
Én se szeretek pályán menni, alig lassabb ha nem ott megyek és sokba kerül a pálya ha csak néha akarom meg venni a matricát.
Meg nem is olyan unalmas.
8/10 anonim válasza:
Én nagy forgalom esetén kerülöm az autópályát, mert ha beüt a krach, onnan nem menekül az ember. Így meg legfeljebb megfordulsz és mész kerülővel.
9/10 anonim válasza:
Kettes válaszoló mi rosszat mondott, hogy le kellett pontozni?
#4 Ezzel nem vagy egyedül. Mikor régebben vonattal jártunk a balcsira rengeteg alkalommal láttuk a mellettünk haladó országúton, ahogy nagyon sokáig egy vonalban haladnak mellettünk, illetve olyan is volt aki lehagyott minket. Pedig a vonat 130-140-el ment a MÁV applikációja szerint.
10/10 anonim válasza:
Jól írja 8-as: "ha beüt a krach, onnan nem menekül az ember." Autópályán ilyenkor csak várakozni lehet, teszed is gyanútlanul, aztán:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!