A leírás alapján mit rontottam el én?
Összefüggő sorban 40-el haladtunk lakott területen kb. 45-el.
Egy parkolóból próbált kitolatni egy BMW X6, de senki nem engedte ki, viszont már félig kint volt a kocsi, a sofőr látta is a forgalmat.
Az út elég széles volt, így mindenki inkább a felezővonalhoz húzódva kerülte ki, mintsem, hogy kiengedje.
Bennem felmerült, hogy villantok neki, de valahogy nem volt kedvem megállni/lassítani.
Kicsit úgy voltam vele, hogy ő sem engedne ki engem.
Tudom megtehettem volna, stb de nem kötelező lemondanom az elsőbbségemről szóval nem tettem.
Pont mikor mellé értem én is ugye behúzódtam a felezővonalhoz, ő meg előre indult meg és a járdára felkormányozva elindult úgy mintha amúgy párhuzamosan parkolt volna. (szóval remélem érthető) és akkor félig a járdán, félig az úton megindult padlógázon.
Én ezt láttam is ezért nem húzódtam vissza a felezővonalról, ő pedig jobbról megelőzött, bevágott elém.
Már le voltak húzva az ablakok a baloldalt.
A vezető ordított hogy "nem tudsz kiengedni te csicskaaa?!" a bal hátsó ülésen ülő bennszülött pedig a középsőujjának felmutatásával jelezte, hogy nekik van igazuk.
Ezután egyesével-kettesével elkezdték előzgetni az amúgy -ismétlem-, összefüggő sort. Még azt láttam hogy az előttem haladó elé bevágva neki is rázta az öklét a sofőr, de aztán hamar eltűntek.
Értem, hogy kiengedhettem volna, de nem kötelező ugye, és így nem értem miért pont engem csicskáz amikor kb. senki nem engedte el, meg ezek után biztos vagyok benne hogy ő sem az az előzékeny mintasofőr.
Így kezdődik a leírás:
"40-el haladtunk lakott területen kb. 45-el." - ami amúgy azt akarta volna jelenteni hogy 40-45-el de azt hiszem egyértelmű hogy a sor nem állt :)
Igen, itt mindenki azt fogja írni, hogy kiengedte volna, ott mégsem tette senki, biztos csak véletlen.
Nekem egyszerűen nem volt kedvem megállni, van ilyen, amúgy gyakran vagyok előzékeny, ez most ilyen volt.
Semmit nem rontottál el.
Vannak ilyenek, ezért kellene több civil járőrkocsi
Semmit nem rontottál el, mind ismerjük ezt az érzést amikor nincs kedvünk megállni, előzékenynek lenni.
Ez hangulat és szituáció függő, nálam inkább hangulat.
Ha folyamatos, monoton tempóban haladó sorról van szó, én bizony nem állok meg, mert tartok tőle, hogy valaki pont nem lesz résen mögöttem és belém durrant. (Nyilván más a helyzet, ha pl. zebránál gyalogos érkezik és emiatt kell megakasztanom a monoton tempót - de itt nem erről van szó.)
Mindenesetre aki ilyen sértődötten reagál és kipécéz random egy sofőrt, miközben nagyon nem volt elsőbbsége, az egy fåszparaszt , aki nemigen való az utakra. Próbáld meg elengedni, minden értelemben :)
Biztos már messziről kiszúrta, hogy Te vagy a leggyengébb láncszem, ezért bepróbálkozott, és tessék, igaza is lett.
(gondolom ő már régen elfeljtette az egészet, Te még mindig ezen rugózol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!