Mi a Közigazgatási bírság?
A páromat megbüntette a rendőr 20.000 Ft közigazgatási bírságra.
De mi ez?
Rosszabb mint a szabálysértési bírság?
Ráadásul 10 napunk van, h befizessük.
Lehet erre részletfizetést kérni?
Mi van ha nem tudjuk 10 napon belül befizetni azt tudjuk, h akkor állítólag 32.000Ft.
De ha a 20-at nem tudjuk akkor a 32 mégúgyse fog menni.
Egyrészt lehet részletfizetést kérni, de ezt felülvizsgálják és rendsz. elutasítják.
Másrészt ennek ellenére lehet részletfizetést alkalmazni: hála a bürokráciának, másfél hónap, mire lekönyvelik beérkezett zsetont. Engem is 30-ra vettek le, egyik hónapban 15-öt utaltam nekik, másik hónapban 15-öt fizettem be rózsaszín csekken. Aztán felhívtam a kishölgyet, hogy minden oké-e, még ő hálálkodott, hogy milyen rendes vagyok :D
Nálatok szerintem releváns lenne 10-10eft.
Be nem kötött biztonsági öv miatt kapta.
És ha részletfizetést nem kapunk akkor még halasztást kérhetünk ugye?
Köszönöm mindenkinek.
A 13:58 -astól kérdezném: Neked is elutasították a részletfizetési kérelmedet?
Mert most 5.-ig egy tizest a csekken amit kaptunk fel tudunk adni a másik felét meg október 5.-én kb.
Azért feladom a részletfizetési kérelmet is.
A te eseted mikor volt kb?
13:58 vagyok, nekem nem utasították el, de én nem is kértem részletfizetést tőlük, mert a kolegám előtte pár héttel kért és simán elutasították mondva csinált indokokkal.
Csak simán két részletbe utaltam.
Ez kb fél éve volt.
Köszönöm akkor azt hiszem mi is ezt teszük mert a papíron rajta van, h 2200 illetéket is kell fizetni a kérelemért.
És akkor még nem is biztos, h megadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!