Miért nem tudok megtanulni vezetni?
Jelenleg a 80. órámnál tartok, és egyszer már buktam sajnos forgalmin, mert állítólag egy balkanyarnál nem adtam elsőbbséget, de a kocsi még nagyon messze volt tőlem... (Lefizetés pénzt meg eltette)
Tavaly nyáron kezdtem a folyamatot, minden vizsgám elsőre meglett, viszont ezután jött a vezetés.
Lassan egy éve vezetek, de az oktatóm mindig lehurrog, hogy "nagyon röviden nézek", "nem tudok több dologra koncentrálni " stb, de tanítani meg nem tanít csak leszíd.
Nagyon szeretnék vezetni, de annyira szomorú vagyok már, mert minden órával egyre jobban elveszi a kedvem, ahogy üvölt velem.
3 hét múlva lesz a következő vizsgám, mit kéne tennem, hogy sikerüljön, mit ajánlotok, mire figyeljek?
20/F
"egyszer már buktam sajnos forgalmin, mert állítólag egy balkanyarnál nem adtam elsőbbséget, de a kocsi még nagyon messze volt tőlem... (Lefizetés pénzt meg eltette)" - A saját megítélésed szerint messze volt, de ez elég relatív. Nyilván a vizsgabiztos a maga tapasztalatával jobban fel tudta mérni ezt. Amúgy nem lefizetni kell a vizsgabiztost, hanem megtanulni vezetni.
"Lassan egy éve vezetek, de az oktatóm mindig lehurrog, hogy "nagyon röviden nézek", "nem tudok több dologra koncentrálni " stb, de tanítani meg nem tanít csak leszíd." - Ha úgy érzed, hogy nem tanulsz tőle, akkor válts oktatót.
"3 hét múlva lesz a következő vizsgám, mit kéne tennem, hogy sikerüljön, mit ajánlotok, mire figyeljek?" - Koncentrálj a forgalomra, figyeld a jelzőtáblákat, jelzéseket, azonnal értelmezd is őket. Reagálj megfelelően a körülötted történő eseményekre.
"nagyon röviden nézek", "nem tudok több dologra koncentrálni " - emiatt muszáj megkérdeznem: de van bármilyen fajta figyelemzavarod a való életben? Vagy ez csak vezetésnél van így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!