Az asszony fel jelentett hogy ittasan vezettem? Elkaptak? Vért vettek? De még mindig nincs jogsim? Az ügyintéző nem tud semmit? Szerintetek mennyit kaptam? Semmi végzés? 0,50et fujtam tavaj? Már 7 hónap eltelt. Szerintetek csak kategoriaeltiltás?
Miért kellett kiemelni?
Uncsi van?
Miért kellett rá válaszolni?
Etetjük a trollt? :)
Szia.Én 0,51-et fújtam. Ügyvédet fogadtam ami 160 ezer ft.
Az első ítéletem 120 ezer bünti és 6 hónap eltiltás. Egy kapuba álltam és épp söröztem tehát a kocsi nem gurult csak fáztam azért volt beindítva. Párom megvert ezért mentem el otthonról a kijárási tilalom alatt ő persze rám küldte a rendőröket. 2 sört ittam meg mérgembe 5 perc alatt. Mire beértem a rendőrségre eltelt fél óra.
Az ügyész fellebbezett ezért most 15.-én tárgyalásom lesz. Alkoholt én azóta nem ittam és a páromat is elhagytam. 13 éve van vezetői engedélyem soha nem volt semmi probléma. Neked hogy áll most a helyzeted?
33-as vagyok. Megvolt a tárgyalásom. A szigorú bírónőnek sikerült megértenie a helyzetem. Vissza kaptam a jogsim és még után képzés sem kell.
Ebből tanultam. Soha többé nem fordul ez elő. Te is tanulj belőle. Sok sikert neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!