Az asszony fel jelentett hogy ittasan vezettem? Elkaptak? Vért vettek? De még mindig nincs jogsim? Az ügyintéző nem tud semmit? Szerintetek mennyit kaptam? Semmi végzés? 0,50et fujtam tavaj? Már 7 hónap eltelt. Szerintetek csak kategoriaeltiltás?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 20:27
11/34 A kérdező kommentje:
Azt irta kérdezzek, ezért tettem kérdőjeleket. Évek? Vagy végleges? Az lehetetlen, más többet fujt és nem kapott 2 évet se. Amúgy vezetek azóta, sosincs ellenörzés, esetemben is az asszony jelentett fel..., amúgy meg se állitanak.
2021. márc. 24. 22:51
12/34 anonim válasza:
0,25-től bűncselekmény
ne aggódj, az eletelt időt beszámítják, lesz bőven miből kivonni...
jogsi nélkül vezetés, eltiltás alatt szintén bűncselekmény
13/34 anonim válasza:
Ne vezess. Nem azért, mert én itt azt mondom névtelenül.
Hanem azért, mert ha megfognak akár rutinellenőrzés, akar esetleg baleset részeseként vagy okozójaként jogosítvány nélkül, végleg elrontod az életedet.
14/34 A kérdező kommentje:
Ismerek sokmindenkit aki jogsi nélkül vezet, ittas vezetés miatt eltiltva, semmi. Sokszoros visszaesőknek is csak pénzbírság, nem sok, 100-150ezer, de úgyse állítanak meg. Ez nem az a rendszer. Azért tettem fel a kérdést, hátha valaki tud konkrétumot, de itt senki se jártas a témában. Tudni szerettem volna, mi ez, hogy 7 hónapja semmi? Azt se tudom lesz e vizsga, azt mondták tuti nem.
2021. márc. 24. 23:15
15/34 anonim válasza:
De akkor most volt jogsid vagy eleve anélkül kaptak el? Ez nekem nem világos.
De szerintem troll vagy amúgy :) Azt nem mondom, hogy remélem mert úgyis van olyan aki helyetted is megteszi azt amit ide felvázoltál (pl. Ittas vezetés) de belőled valahogy a válaszaid alapján bűzlik az eset.
16/34 anonim válasza:
Ennyi kérdőjelet még konkrét kérdés nélkül nem láttam, jár a Tüske!
17/34 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Volt jogsim, még sosem kaptak el. Pedig iszom.. Ez tény. Most nincs 7 hónapja, semmi végzés. Én vezetek, mert hogy járjak melóba? Viszont iszom. Most is. Én minden nap iszom, reggel is azzal indítok. Nem vagyok troll, de ha azt hiszed, ne reagálj a kérdésemre, de ez így van. Utolsó, kérdezni kellett azt írta a gyakori. Milyen tüske?
2021. márc. 25. 09:58
18/34 anonim válasza:
Remélem, minél hamarabb kivégez téged egy 50 éves tölgy.
19/34 anonim válasza:
Sokkal jobban járnánk, ha családjával együtt végezné ki az a tölgy, hogy még véletlenül se szaporodjon tovább a fajtája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!